Haberler

Samsunspor Genel Sekreteri Çevik: 3 Puan İçin Oynayacağız

SAMSUNSPOR Genel Sekreteri İbrahim Çevik, hafta sonu karışılacakları Altınordu maçını değerlendirerek "Altınordu maçı kritik bir maç. Galip geldiğimiz zaman puan anlamında rahatlayacağız. 3 puan için oynayacağız" dedi.

SAMSUNSPOR Genel Sekreteri İbrahim Çevik, hafta sonu karışılacakları Altınordu maçını değerlendirerek "Altınordu maçı kritik bir maç. Galip geldiğimiz zaman puan anlamında rahatlayacağız. 3 puan için oynayacağız" dedi.

TFF 1'nci lig takımlarından Samsunspor'un Genel Sekreteri İbrahim Çevik, 23 Ekim Pazar günü Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda karışılacakları Altınordu maçından galip geleceklerini belirterek, "Biz yönetim olarak futbolcu kardeşlerimizin maçta elinden geleni yapacağına inanıyorum. Altınordu maçı kritik bir maç. Galip geldiğimiz zaman puan anlamında rahatlayacağız. Teknik ekibimiz ve futbolcularımız çalışmalarını sürdürüyor. Stadyumumuzda o gün futbol şöleni yaşanacak. Bu maç için bilet fiyatlarını düşürdük.

Kale arkası tribünün 5 TL'den maraton tribününün biletini ise 10 TL'den satışa sunduk. Tüm taraftarlarımızın Samsunspor'un bu zorlu günlerinde yanında olmasını istiyoruz. Taraftarımız takımımızın itici gücüdür. Bizde bu gücü arkamızda görmek istiyoruz" dedi.

- Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Çevik Samsunspor Altınordu 19 Mayıs Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title