Haberler

Samsunspor'a Toplu İstifaların Sebebi Adnan Sezgin

Samsunspor'da 8'i asil 16'sı yedek üye olmak üzere denetleme ve disiplin üyeleriyle birlikte toplam 29 kişi yönetimden istifa etti.

Samsunspor'da 8'i asil 16'sı yedek üye olmak üzere denetleme ve disiplin üyeleriyle birlikte toplam 29 kişi yönetimden istifa etti. İstifa edenler, Başkan Kazım Yılmaz ve Genel Koordinatör Adnan Sezgin'i hedef aldı.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Kırmızı-Beyazlılar, toplu istifalarla sarsıldı. 8'i asi, 16'sı yedek üye, denetleme ve disiplin üyeleri de dahil olmak üzere 29 yönetici bugün düzenledikleri basın toplantısı ile istifa ettiklerini duyurdu. Asil üyelerden Genel Sekreter Haluk Tan, As Başkan Tarık Cengiz, Futbol Şube Sorumlusu Cahit Kaya, Sağlık İşleri Sorumlusu Can Aydın, Yatırım ve Proje Sorumlusu Selçuk Kemeröz, Halkla İlişkilerden Sorumlu Aykut Çepni, Yurt Dışı Sorumlusu Adem Çakır ve Yönetim Kurulu üyesi Murat Yıldız ile 16'sı yedek üye, denetleme ve disiplin üyeleri Başkan Kazım Yılmaz ve Genel Koordinatör Adnan Sezgin'i hedef aldı. YÖneticiler adına açıklama yapan Tarık Cengiz, "Başkan Kazım Yılmaz'ın antidemokratik yönetim anlayışı, Yönetim Kurulunu ve Kulübümüzün 46 yıllık geleneklerini hiçe sayması, Genel Kurul'da delegelerimize verilen sözlerin yok sayılarak ısrarla hayata geçirilmemesi, Samsunsporumuzun Süper Lige çıkmasında ve Sayın Başkanın kendisinin ve mevcut yönetim kurulunun göreve gelmesinde pay sahibi olan insanlara sırt çevirmesi üzerine bu kararı üzelerek almış bulunuyoruz. Dileriz ki bu istifamız sayın Başkana bir uyarı olur ve Samsunspor'umuzu geleneklerimize ve tüzüğümüze uygun bir şekilde yönetir. Büyük hayallerle ve ideallerle başladığımız bu kutsal görevlerimizden istifa ettiğimizi açıklıyor ve büyük Samsunspor'umuza bu zorlu yolda sonsuz başarılar diliyoruz" dedi.

Tarık Cengiz, Genel Koordinatör Adnan Sezgin'i de hedef aldı.

Adnan Sezgin'in kendisini yönetim üzerinde gördüğünü ileri süren Tarık Cengiz, "Alınan oyuncuları biz yöneticiler olarak basından öğrendik. Futbolcularla yapılan sözleşmeler ödenen paralar konusunda bizim hiçbir bilgimiz olmadı. Biz yöneticiler olarak Adnan Sezgin'in ne kadar maaş aldığını da bilmiyoruz. Kulübü biz değil Adnan Sezgin yönetiyor" diye konuştu.

Samsunspor'da yaklaşık 20 gün öncede Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, yönetim kurulu üyeleri Hasan koç ve Hakan Özcan'da istifa etmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title