Haberler

    Samsung Galaxy S8 Nasıl Olacak?

    Akıllı telefonların gelecekte gündemde kalabilmeleri için dikkat çekecek yeni şeyler bulmaları gerekiyor.

    Akıllı telefonların gelecekte gündemde kalabilmeleri için dikkat çekecek yeni şeyler bulmaları gerekiyor. Peki Samsung'un bir sonraki amiral gemisi, hangi yenilikleriyle ilgimizi çekmeye çalışacak? Yeni dedikodulara göre artık ayırt edemediğimiz piksellerini, biraz daha küçülterek.

    Samsung haberleriyle tanınan hayran sitesi Sammobile.com'a göre Galaxy S8, 5,5 inç'lik "4K Ultra High Definition" ekranla gelecek. Bu ekran, normal kullanımda QHD'ye kıyasla belki büyük bir fark sunmayacak ancak sanal gerçeklik cihazlarıyla birlikte kullanıldığında fark oluşturabilir. Samsung, inç başına piksel oranı 806ppi'ye ulaşan 5,5 inç'lik 4K UHD ekranını SID 2016 etkinliğinde gösterdiğinden analistler, bu ekranın Galaxy S8'e yetişebileceğine inanıyorlar.

    Sammobile, Samsung'un ekran çözünürlüğünü iki senede bir yükselttiğine de dikkat çekiyor. Samsung'un zaten oldukça yüksek olan ekran çözünürlüğünü durmadan yükseltecek olması akla pek yatkın görünmese de, firmanın şimdiye kadar gerçekten de iki senede bir çözünürlüğü yükselttiği doğru. Galaxy S3'ün HD ekranla geldiğini, Galaxy S4 ve S5'in Full HD çözünürlük sunarken S6 ve S7'nin Quad HD'ye geçiş yaptığını Samsung'un telefonlarını takip edenler bilirler. Yani tarih kendini tekrarlarsa, Galaxy S8'de 4K ekranla karşılaşabiliriz.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Samsung Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title