Haberler

Samsung'dan Müzik Festivallerine Özel Galaxy S6 Tüyoları

Güncelleme:

Samsung, yeni ürünü Samsung Galaxy S6 ile müzikseverlere etkileyici özellik ve fırsatlar sunarak sınır tanımıyor ve müzik festivallerinin keyfini katlayan Galaxy S6 deneyiminin ipuçlarını paylaşıyor.

Sıcak yaz günlerinin yaklaşmasıyla beraber festival sezonu da açıldı. Milyonlarca müziksever, her yıl dünyanın dört bir yanında düzenlenen müzik festivallerine akın ediyor.

Viyana'da Donauinselfest, Fas'ta Mawazine, İngiltere; Somerset'de Glatsonbury, Budapeşte'de Sziget, Danimarka'da Roskilde, çarpıcı müzik performansları ve haftasonu boyunca süren kesintisiz eğlence garantisiyle kalabalıkları çeken müzik festivallerinin başında geliyor. Samsung da Samsung Galaxy Deneyimi ile bu yıl Nisan ayında Kaliforniya' da düzenlenen ve dünyaca ünlü isimlerin katıldığı Coachella festivalinin destekçileri arasındaydı.

Ürünleri ve yenilikçi teknolojileriyle gençliğin nabzını tutan Samsung, bu yaz müzik festivallerine katılacak olan Galaxy S6 kullanıcılarına rehberlik etmek için muhteşem Galaxy Deneyimi'nin ipuçlarını paylaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Samsung Galaxy Samsung Viyana Fas Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title