Haberler

Samsun protokolü anneleri unutmadı

Samsun protokolü 'Anneler Günü' dolayısıyla kutlama mesajları yayımladı.

Samsun protokolü ' Anneler Günü' dolayısıyla kutlama mesajları yayımladı.

Samsun Valisi Osman Kaymak, "Hayata anlam katan, şefkat dolu yürekleriyle çocuklarına rehber olan, iyiliği, dürüstlüğü ve güzel ahlakı öğreten, emsalsiz ve sınırsız sevginin, merhametin kaynağı annelerimizin hakkını ödemek mümkün değildir" dedi.

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, "Dinimizde de ayrı bir önem verilen annelik Peygamber Efendimiz'in 'Cennet annelerin ayakları altındadır' kutsal sözüyle yüceltilmiş ve cennetle müjdelenmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle anne olmanın mutluluğu ve onurunu yaşayan, cennetle müjdelenmiş tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor; sevginin, şefkatin ve özverinin tükenmez kaynağı annelerimize sağlık ve mutluluk diliyorum" sözlerine yer verdi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, "Anneler Günü nedeniyle tüm annelerimizin ve özellikle devletimizin bölünmez bütünlüğü için mücadele verirken, mertebelerin en yükseği olan şahadet mertebesine ulaşan kahramanlarımızın annelerinin de ellerinden saygı ve sevgi ile öpüyor, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Atatürk'ün de işaret ettiği gibi annelerimiz evlatlarının geleceğini, toplumun da temelini inşa eder. Annelerin ve anne adaylarının, Anneler Günü'nü en içten duygularla kutluyor, aileleri ile birlikte sağlık ve mutluluk diliyorum" şeklinde konuştu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "Dünyaya gözlerimizi ilk açtığımızdan itibaren sevgisiyle, şefkatiyle, merhametiyle bizleri kucaklayan, hayatını çocuklarına adayan her anımızda yanımızda olan ve hakkı hiç ödenemeyecek olan annelerimizin bu özel gününü kutluyorum" diye konuştu.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ise, "Dün olduğu gibi bugün de ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz aydınlık, çağdaş nesilleri yetiştiren, onlara yurttaşlık bilincini aşılayanlar yine anneler olacaktır. Toplumsal dayanışmamızın kaynağı, sevgi ve hoşgörüleri ile geleceğimize ışık tutan tüm annelerin, tüm kadınların Anneler Günü'nü kutluyorum" ifadelerine yer verdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anneler Günü Mahmut Aydın Samsun Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title