Haberler

Samsun'da AK Parti'nin Yüzü Güldü

Güncelleme:

Samsun'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için listede 908 bin 20 kayıtlı seçmenin bulunduğu 3 bin 535 sandıkta, 810 bin 832 kişi oy kullandı.

Yüksek Seçim Kurulu'nun verdiği bilgilere göre Samsun'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için listede 908 bin 20 kayıtlı seçmenin bulunduğu 3 bin 535 sandıkta, 810 bin 832 kişi oy kullandı. 770 bin 721 oy geçerli sayıldı. 40 bin 111 oy geçersiz sayıldı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayları için Ak Parti 422 bin 607 oy alırken, MHP 190 bin 634 oy, CHP ise 122 bin 386 oy aldı. 3 dönemden bu yana belediye başkanlığı yapan Ak Partili Yusuf Ziya Yılmaz, 4'üncü kez kazanırken, ilk kez siyasete giren MHP Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ferhat Günaydın, ikinci sırada yer aldı. CHP'nin adayı eski DSP Samsun milletvekili Tarık CEngiz ise, üçüncü oldu.

Seçim sonuçlarını Ak Parti İl Başkanlığı'nda takip eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Yerel seçim süreci, zaman içerisinde farklı bir havaya girdi. Ancak bugün gelinen noktada bu havanın sonucu olarak, halkımızın AK Parti iktidarına verdiği açık bir güvenoyudur. Kim ne derse desin, nasıl bir tutum içerisinde bulunursa bulunsun halkımız partimize, hükümetimize, Sayın Başbakanımız Erdoğan'a güvenini açık bir şekilde ortaya koymuştur. Bu güvene layık olmak için gece gündüz çalışacağız. Nasıl ki 12 yıldır daha refah bir Türkiye için çalıştıysak, aynı şekilde bundan sonra da devam edeceğiz diye konuştu.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksek Seçim Kurulu Ak Parti Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title