Haberler

Şampiyonluk Kutlaması Kurşunu Değil Pusu Kurşunu

* Kucağında çocuğu olduğu sırada öldürülen kişinin katil zanlıları yakalandı.

* Kucağında çocuğu olduğu sırada öldürülen kişinin katil zanlıları yakalandı. 50 yaşındaki Kamil İşler'in takip edildiği kişi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. İşler'in eşi olayın meydana geldiği sırada bölgede Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlayan kişiler olduğunu söylemiş, bu nedenle öldüren kurşunun bir serseri kurşun olabileceği sanılmıştı.

Haber / Kamera: Sinan BİLGİLİ, İstanbul DHA

Avcılar'da kucağında 1,5 yaşındaki çocuğu olduğu sırada vurularak öldürülen 50 yaşındaki Kamil İşler'in katil zanlıları yakalandı. Anne ve oğulun da aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

Avcılar'da Pazartesi günü kucağındaki 1,5 yaşında çocuğu olduğu sırada başından vurularak yaralanan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Kamil İşler'in katil zanlılarını yakalamak için çalışma başlatan Avcılar Asayiş Büro Amirliği ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede sokak içinde bulunan ve sürekli yüzünü gizleyen bir kişi tespit edildi.

KAÇARKEN BİNDİĞİ TAKSİ, ARDINDAN GİTTİĞİ SEMT BELİRLENDİ

Civardaki tüm güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri zanlının kaçış istikametindeki kamera görüntülerinden bindiği taksiyi tespit etti. Taksiciyle görüşen polis aldığı bilgi doğrultusunda şüphelilerin Sarıyer'deki evlerine baskın düzenlendi. Anne Emine E., oğlu Umut A., ile Tayfun K., gözaltına alındı.

DENİZE ATTIKLARI SİLAH DA BULUNDU

Olayda kullanılan silah da Kireçburnu Sahili'nde denizde dalgıçlar tarafından bulundu. Şüphelilerin ifadelerinde Kamil İşler ile daha önce aralarında bulunan bir husumet yüzünden kavga ettikleri daha sonra Kamil İşler'i vurduklarını söylediği belirtildi. Umut A.'nın ifadesinde tetiği kendisinin çektiğini kabul ettiği bildirildi. İfadeleri tamamlanan şüpheliler Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray İstanbul Avcılar Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title