Haberler

Şampiyonlardan Vali Yardımcısına Hoş Ziyaret

Güncelleme:

Özen Adalı Anadolu lisesi Okul Sporları Gençler Basketbol Takımı ve öğretmenleri, Van Vali Yardımcısı Zafer Coşkun'u makamında ziyaret etti

Van'da yapılan Okul Sporları Gençler Basketbol İl birinciliğini kazanarak, 10 İlin katılımıyla Erzurum'da yapılan müsabakalarda grubunda şampiyon olarak, Samsun ilinde 14 -17 şubat 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye yarı finallerinde ilimizi temsil etme hakkını kazanan Özen Adalı Anadolu Lisesi Basketbol takımı vali yardımcısı Vali Yardımcısı Coşkunu ziyaret ederek verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Başarılarından dolayı şampiyonları tebrik eden Vali yardımcısı Coşkun; " Gençlerin böyle başarılar elde etmesi bizlere gurur veriyor. Samsun'daki yarı finaldeki rakiplerini eleyerek Kıbrıs'ta düzenlenecek olan finallere katılarak burada şampiyon olacağınıza inanıyorum. Yeter ki siz inanın kendinize inanırsanız Rakipleriniz her ne kadar güçlü olursa olsun eminim ki şampiyonluk kupasını da alacaksınız. Biz sizlere güveniyoruz. Sizde kendinize güvenin gözlerinizde parlayan bu inanç hiç sönmesin. Final maçınıza da bir aksilik olmazsa bende sizi izlemeye gelmeyi düşünüyorum." dedi.

Özen adalı Anadolu Lisesi beden eğitimi öğretmenleri Eyüp Öztürkçü ve Ümit Erciş Vali Yardımcısına takımın formasını hediye ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Erzurum Samsun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title