Haberler

Samet ile İlgili Bomba İddia!

Güncelleme:

Alex kriziyle gündeme gelen Fenerbahçe'nin tercümanı Samet Güzel'in kaderi bugün belli olacak.

Aziz Yıldırım'n Alex'in kadro dışı bırakılması sonrasında kameraların karşısına çıktığı ve söylediği sözleri teyid ettirdiği tercuman Samet'in kulüpten ayrılacağı iddia edildi.

Kanaltürk'de yayınlanan Futbolizm programının iddiasına göre Fenerbahçe'nin tercümanı Samet Güzel ile kulübün yolları Pazartesi günü ayrılıyor.

İddialara göre Samet Güzel, Sabiha Gökçen Havalimanında yapılan açıklamalar sırasında Aziz Yıldırım sürekli dönerek 'Doğru mu Samet' sorularında sürekli ksıık sesle konuşan ve suratı kızaran Samet'in kulüple bağlantısı kesiliyor.

HER ŞEY DOĞRU AKTARILMADI İDDİASI

Samet'in yakın çevresine Aziz Yıldırım'ın, Alex'in görüşme sırasında yüzüne bile bakmadığı 15 dakikalık gecikmenin doğru olduğu ancak herşeyin doğru aktarılmadığını söylediği belirtildi.

Sarı-lacivertli kulübün tercümanı Sambacı'nın veda yemeği istemediği yönünde çıkan haberlerin de doğru olmadığını tam tersine Alex'in başkandan veda yemeği istediği ancak Aziz Yıldırım'ın Alex'e tüm kapıları kapattığı ve veda yemeği yapmadığını söylediği anlatıldı.

İşte bütün bu gelişmelerin ardından Samet Güzel ile Pazartesi günü yolların ayrılacağı açıklandı.

Kaynak: Güncel

Aziz Yıldırım Samet Güzel Fenerbahçe Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title