Haberler

Samandağ'da 35 yıldır temizlenmeyen Kanal'da temizlik çalışmaları başladı

Güncelleme:

Samandağ Mahallesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Deniz Mahallesinde kötü koku ve görüntü kirliliğine sebep olan yaklaşık 35 yıldır temizlenmeyen kanalda temizlik çalışmalarına başlandı.

Halk arasında Gaversin Deresi olarak bilinen ve yaklaşık 35 yıldır temizlenmeyen, sivri sinek üreme alanı haline gelmiş kanalda Samandağ Belediyesi Fen İşleri ekipleri temizlik çalışmaları gerçekleştiriyorlar.

Kanala yakın oturan mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz'a teşekkür ettiler.

Mahalle sakinlerinden Ziraat Bankası emekli personeli Metin Özen, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; " Benim bağım bahçem burada. Devlet Su İşleri tarafından bu kanal açıldı açılalı buraya hiç el atılmadı, burası hep görmezden gelindi. Bu derenin temizlenmesiyle ilgili defalarca mahalle sakini arkadaşlarla imza topladık, anacak yine buraya hiçbir çalışma yapılmadı. Belediye Başkanımız Refik bey seçildiği günden bugüne temizlik konusunda, park ve yeşil alan konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Refik Başkanımızı milletvekilliği döneminden tanırım, kendisinin ne tür karaktere sahip, nasıl vatanını seven biri olduğunu ve Samandağ'ın gelişmesi için yaptığı çalışmaları çok iyi biliyorum. Allah kendisinden razı olsun, Allah başımızdan eksik etmesin.

Çöplük kara sineği getirir, sivrisineği getirir, bu dere evimizde, balkonumuzda oturamayacak derecede sivrisinek üremesine sebep oluyor. Bu çalışmalar için Belediye Başkanımız Sn. Refik Eryılmaz'a ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. " ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Refik Eryılmaz Samandağ Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title