Haberler

Salih Müslim'in Kardeşinden Kürtlere Erdoğan'ın Destekleyin Çağrısı

Terörist elebaşlarından Salih Müslim’in ağabeyi Prof. Dr. Mustafa Müslim, Kürtlere çağrı yaparak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemelerini istedi.

Terörist elebaşlarından Salih Müslim'in ağabeyi Prof. Dr. Mustafa Müslim, Kürtlere çağrı yaparak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemelerini istedi.

Terörist elebaşlarından Salih Müslim'in abisi Zehra Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Müslim Kürtlere çağrıda bulundu. Müslim, Kürtler 16 yıl önce dilini konuşamadığını belirten Müslim, Kürtlerin kendini tanımlayamadığını ancak AK Parti'nin iktidara gelmesiyle beraber Kürtlerin birçok hakkını elde ettiğini ve elde etmeye devam ettiğini söyledi. İslam aleminin tek umudunun Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu ifade eden Müslim, herkesin Erdoğan etrafında birleşmesi gerektiğini ifade etti.

Ahirette her verilen oyun hesabının olduğunu söyleyen Mustafa Müslim, "Pazar günü önemli bir seçim var. İnsanlar Ahirette verilen her oy'un sorumluluğu var. İnsanlar ahrette verilen oylarından dolayı hesap verecek" dedi.

"Bütün Kürtler Erdoğan'ı desteklemeli"

Bütün Kürtlerin Erdoğanı desteklemesi gerektiğine vurgu yapan Müslim, "Bütün Kürtlere sesleniyorum. Kim size hizmet ediyorsa, kim size İslam ahlakı açısından bakıyorsa, onu destekleyin. Kürtlerin hatırlaması lazım, AK Parti iktidarından önce Kürtler dilini konuşamıyordu, ben kürdüm diyemiyordu. Kürtler bir çok hizmetten mahrumdu. AK Parti dindarlar iktidara geldikten sonra Kürtler bu yasaklamalardan kurtuldu. Şuanda Kürtlerin gazeteleri var, kanalları var, Kürtçe üniversiteler kuruldu. Kendi dilleri ve kültürlerini rahatça konuşup yaşıyorlar. Kürtler birçok hukuki hakkına kavuştu. Bütün haklarına kavuştu demiyorum ancak önemli bir biçimde hakları iyileştirildi. Kürtlerin bütün haklarını alması ancak Erdoğan ile olabilir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ne vaat etmişse yerine getirdi. Eğer ileri gitmek istiyorsanız bu ancak Erdoğan önderliğinde olabilir. Türkler 20 yıl önce neredeydi şimdi nerede, Türkiye borçlu bir ülkeydi. Halkı yoksuldu. Şuanda Türkiye borç veren bir ülke haline geldi. İslam ülkelerine bakıldığında herkes Türkiye'nin ağzına bakıyor. Türkiye İslam dünyasında lider konumundadır. Herkes Erdoğan etrafında birleşirse kimse Türkiye'yi tutamaz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Müslim Salih Müslim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title