Haberler

Sakaryaspor'da Büyük Sevinç

Sakaryaspor'un Spor Toto 3'üncü Lig play off mücadelesinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2'nci maçta sahasında 1-0 yenerek finale yükselmesi, taraftarları arasında büyük sevince sebep oldu.

Sakaryaspor'un Spor Toto 3'üncü Lig play off mücadelesinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2'nci maçta sahasında 1-0 yenerek finale yükselmesi, taraftarları arasında büyük sevince sebep oldu.

Erzurum'daki ilk maçın 0-0 sonuçlanmasının ardından Sakarya Atatürk Stadı'ndaki ikinci mücadelede 90 dakika golsüz kapanınca müsabaka uzatmaya gitti. Sakaryaspor, Maçın 106'ncı dakikasında Burak Göksel'in attığı golle birlikte uzatmalarda galip gelmesini bildi. Maçın bitimi ile birlikte yeşil siyahlı futbolcular ile taraftarlar doyasıya sevinç yaşadılar.

Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın, Ankara Demirspor'la oynayacakları final maçını da kazanarak 2'nci Lig'e yükseleceklerini iddia etti, "Tüm futbolcularımızı kutluyorum. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Böylesine güzel bir birliktelikle final maçını da kazanarak 2'nci Lig'e yükseleceğimize bizim gibi tüm şehirde inanıyor" diye konuştu.

Takım kaptanı kaleci Yavuz ise Sakaryaspor'da transferin açılmasında büyük emeği olan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na formasıymla kaptanlık bandını hediye etti. Başkan Toçoğlu'da, "Bu terin bu emeğin bedeli, karşılığı olmaz" dedi. - Adapazarısakarya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzurumspor Kulübü Zeki Toçoğlu Sakaryaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title