Haberler

Sakarya ve çevre illerdeki camilerde Mehmetçik ve Filistin için dua edildi

Güncelleme:

Sakarya, Zonguldak, Karabük, Bolu ve Kocaeli'deki camilerde, İsrail'in saldırıları sonucu Filistin'de hayatını kaybedenler için dua edildi.

Sakarya, Zonguldak, Karabük, Bolu ve Kocaeli'deki camilerde, İsrail'in saldırıları sonucu Filistin'de hayatını kaybedenler için dua edildi.

Sakarya'da Diyanet İşleri Başkanlığının "Mazlumlara Dua, Filistin'e Vefa" sabah namazı buluşması kapsamında Adapazarı Orhan Cami'de vatandaşlar bir araya geldi.

Fetih suresi okunan programın ardından sabah namazı kılındı.

Namazın ardından İl Müftüsü Mehmet Aşık, terör örgütlerine karşı düzenlenen operasyonlarda şehit olan Mehmetçik ve Filistin'de hayatını kaybedenler için dua etti.

Zonguldak

"Mazlumlara Dua, Filistin'e Vefa" programında Karadeniz Ereğli ilçesindeki Kepez Tepe Camisi'nde vatandaşlar bir araya geldi.

Terör örgütlerine karşı düzenlenen operasyonlarda şehit olan Mehmetçik ve Filistin'de hayatını kaybeden siviller için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

Ayrıca, kentteki camilerde sala okundu.

Karabük

Karabük'te de "Mazlumlara Dua, Filistin'e Vefa" sabah namazı buluşması için vatandaşlar, 100. Yıl Pazaryeri Camisi'ne geldi.

Programda terör örgütlerine karşı düzenlenen operasyonlarda şehit olan Mehmetçik ve Filistin'de hayatını kaybeden siviller için Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Kocaeli

Kocaeli'de tarihi Orhan, Fevziye ve Yeni Cuma camileri başta olmak üzere kentteki camilerde vatandaşlar, "Mazlumlara Dua, Filistin'e Vefa" sabah namazı buluşmasında bir araya geldi.

Fevziye Camisi'nde İl Müftüsü Sinan Cihan'ın da katıldığı programda, terör örgütlerine karşı düzenlenen operasyonlarda şehit olan Mehmetçik ve Filistin'de hayatını kaybeden siviller için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

Bolu

Bolu'da tarihi Yıldırım Bayezid Cami başta olmak kentteki camilerde "Mazlumlara Dua, Filistin'e Vefa" sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.

Programda, terör örgütlerine karşı düzenlenen operasyonlarda şehit olan Mehmetçik ve Filistin'de hayatını kaybeden siviller için Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Zonguldak Filistin Kocaeli Karabük Sakarya İsrail Bolu Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

title