Haberler

SAKARYA Akyazı'da, karantinadaki 7 kişinin testi pozitif çıktı

Güncelleme:

Akyazı'da, karantinadaki 7 kişinin testi pozitif çıktıSAKARYA'nın Akyazı ilçesinde, taziye ve iftarlara katılan, yapılan Covid-19 testi pozitif çıkan Hüsniye Alsat'ın 56 yakını karantinaya alınırken, yapılan ilk testlerde 7 kişi daha pozitif çıktı.

Akyazı'da, karantinadaki 7 kişinin testi pozitif çıktı

SAKARYA'nın Akyazı ilçesinde, taziye ve iftarlara katılan, yapılan Covid-19 testi pozitif çıkan Hüsniye Alsat'ın 56 yakını karantinaya alınırken, yapılan ilk testlerde 7 kişi daha pozitif çıktı.

Akyazı Vakıf Mahallesi'nde Hüsniye Alsat, geçen hafta cumartesi günü fenalaşınca Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yeni tip koronavirüs (Covid-19) belirtileri gösteren Hüsniye Alsat'ın, testi pozitif çıktı. Hüsniye Alsat tedaviye alınırken, filyasyon ekipleri ise temas ettiği kişileri tespit etti. Hüsniye Alsat'ın geçen hafta taziye evine gittiği, ayrıca alışveriş yaparken 56 kişi ile temas ettiği belirlendi. 56 kişi karantinaya alınırken, yapılan testlerde 7 kişinin daha pozitif olduğu öğrenildi.

Filyasyon çalışmasının devam ettiği öğrenilirken, Akyazı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri mahallede devriyeye çıktı. Akyazı'daki kadının 'süper taşıyıcı' olarak değerlendirilemeyeceğini belirten yetkililer, süper taşıyıcı olmadan engellendiğini belirtti.

Mahalle sakinlerinden Halit Bedir, "Biz bu şeyden korkmuyoruz pek, bizde sorun yok zaten. O arkadaşların evleri ileride, onlarda çok korkmuyorlar bu hastalıktan. Hiç sorun yok" diye konuşurken, yeğeni Hasan Bedir ise, "Mahallemizde oldu bu olay, evlerimiz yakın değil zaten ama korkuyoruz. Mahallemizde çıktı, elbette çekiniyoruz ama bununla ilgili önlemlerin alınması gerekiyor. Hala maskesiz geziyorlar, maske takmıyorlar" dedi.

Vakıf Mahallesi'nde yaşayan Hatice Yavuz ise, "Ben torunlarımı çıkarttım bugün, çok sıkıldılar evde diye. Mahallemizde böyle bir şey olması tabii ki bizi korkuttu. Zaten tedirgindik, daha da tedirgin olduk" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devlet Hastanesi Koronavirüs Akyazı Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title