Haberler

Sakarlığın Böylesi

Hastanede yatan babasını ziyarete gitti, unutkanlığı ve sakarlığı yüzünden hastanelik oldu.

Hastanede yatan babasını ziyarete gitti, unutkanlığı ve sakarlığı yüzünden hastanelik oldu. Mehmet Engin adlı vatandaş, sakarlığı yüzünden 3 otomobilme birlikte kendi ayağını da yaktı. Hastane önündeki alevler güvenlik görevlilerini alarma geçirdi. Terör saldırısı alarmı bile verildi. Ancak çok geçmeden alevlerin kazara alev alan bir benzin bidonundan kaynaklandığı anlaşıldı.

Haber: Ozan URAL - DHA, İstanbul

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan babasını ziyarete giden Mehmet Engin adlı vatandaş istemeden de olsa hem kendini yaraladı hem de terör paniğine neden oldu. Ziyaret sonrası otomobilinin benzinin bittiğini fark eden Mehmet Engin, önce karakola gidip izin kağıdı aldı ; ardında da en yakın benzin istasyonundan bidonla benzin. Sonra da hastane bahçesine gelerek otomobilinin deposuna bidonla benzin döktü. Ancak bu işlemi yapmak için seçtiği yer karanlık olunca, benzini tam olarak doldurup dolduramadığını anlamadı. Merakını gidermek için çakmağını ateşleyince elindeki bidon alev aldı. Bidonu yere atan ve tekmeleyen Engin'in bacağı tutuştu. Kendi otomobili dahil park halindeki iki otomobil alevlerden etkilendi.

TERÖR ALARMI VERİLDİ

Hastane bahçesinde biranda alevler ortaya çıkınca güvenlik görevlileri alarma geçti. Terör saldırısı olduğunu sanan görevliler hızla olay yerine koştu. Görevliler Yangın tüpleriyle alevlere müdahale etti. Bacağı tutuşan Mehmet Engin'in de müdahale sayesinde tamamen yanmaktan kurtuldu. Olay yerine çok sayıda polis geldi. Olay yeri inceleme polisleri ve terör ekipleri çalışma yaptı. Sakarlığıyla hem kendini yakan hem de hastaneyi ayağa kaldıran Mehmet Engin ilk müdahalesinin ardından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastane'sine kaldırıldı. Olayın kahramanı Mehmet Engin'in amcası Salih Engin yaşananları gazetecilere anlattı. Amca Engin " Aracın benzini bitiyor,babası burada 15 gündür yatıyor.Çocukla beraber buradan çıkış yaptık biz. Benzini bitti heralde 'araba çalışmıyor' dedi bize.Gittikten sonra karakoldan izin kağıdı alarak benzin almaya gidiyor. Geliyor buraya benzini dökerken alev alıyor.Çocuk öbür arabalara gitmesin diye tekme atıyor bidona ve kendi de yanıyor. Şuan Bağcılar Araştırma Hastanesi'ne götüreceğiz yanık ünitesi burada olmadığı için oraya gideceğiz şeklinde konuştu. Ayağından yaralanan Engin'in, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Polise ifade vermesi bekleniyor.

?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Engin Bağcılar İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title