Haberler

Şahin Mengü: Baykal ve Sav Muharrem İnce'ye Sıcak Bakıyor

Güncelleme:

CHP'li eski vekil Şahin Mengü katıldığı canlı yayında "Deniz Baykal ve Önder Sav Muharrem İnce'ye sıcak bakıyorlar" dedi.

CHP eski milletvekili Şahin Mengü, Deniz Baykal'ın bir kez daha genel başkanlık düşünmediğini söyledi. Hem Deniz Baykal'ın hem de Önder Sav'ın genel başkan adayı Muharrem İnce'ye sıcak baktığını açıklayan Mengü, CHP Genel Merkezi'nin aldığı kurultay kararının doğru olduğunu; ancak 15 günlük bir süre verilmesinin demokratik olmadığını söyledi.

KILIÇDAROĞLU'NU TOPA TUTTU

24 TV'de Murat Çiçek'in CHP kurultayına ilişkin sorularını cevaplayan Mengü, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu tutarsızlıkla suçladı. Mengü, “Pazartesi bir şey söyleyip, Salı değiştiriyorsanız, Cuma günü farklı bir şey söylüyorsanız, toplumun size kalan inancı kalmıyor” sözlerini kullandı. Kılıçdaroğlu’nun kurultayı toplamasını doğru bulan Mengü, 15 günde yapılmasını demokrasiye sığmadığını anlattı.

"BAŞBAKAN'a 'DİKTATÖR' DİYECEKSİNİZ..."

Mengü, "Başbakan’ı bu konuda eleştiriyorsanız, Başbakan’ın yaptığını iddia ettiğiniz hataları yapmayacaksınız. Başbakan’a “diktatörsün” derken, siz partiyi tek adam rejimine götürecek bir tüzük değişikliğin peşine takılmayacaksınız." dedi.

"MUHARREM İNCE'YE SICAK BAKIYORLAR"

Şahin Mengü Deniz Baykal ve Önder Sav'ın gönlündeki adayı da açıkladı. "Sayın Deniz Baykal ile hem de Sav ile sürekli görüşüyorum. İkisininde çok net biliyorum ki Sayın Muharrem İnce'ye sıcak bakıyorlar" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Muharrem İnce Deniz Baykal Şahin Mengü Önder Sav Politika Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

sahaf:

ramazan ayında elinde içki bardağıyla poz veren birinden başkası chp''ye layık olamaz zaten... Biz halkçıyız derler Halkın değerlerini hiçe sayarlar, onlar yibe halkçıyız derler hangi halktan haya olduklarını bir türlü söyleyemezler....

9
7
yanıtYanıtla
TOP YEKÜN DEĞİŞİM:

SORUN MUHARREM YADA KEMAL DEĞİL HALA ANLAMADINIZ MI SORUN FİKİRLER,GENEL BAŞKANLAR DEĞİŞSE NE OLUR SİZ CHP Yİ TARHANIN DEDİĞİ GİBİ YIKIN YENİDEN KURUN BELKİ KURTULUR

14
0
yanıtYanıtla
40 sene gecse yine ikdiar olamazsınızdfgfdfg@:

aynen bu zihinetle chp 40 sene gecse ikdidar olamaz adamlar gelince gelince tüm taşerona kadro sözü veriyor zaten devlette gereginden fazla memur var 2 si çalışyorsa 5 yattıgı yerden maaş alıyor onların faturasını halk yüksek vergilerle ödüyor sarıgül cıkmış secilirsem ögretmene akbili 1 tl yapacam diyor yaw bir ögretmen 3000 tl ye yakın maaş alıyor biraz insaf edinde 800-900 tl ile ev gecindiren asgari ücretliyi görün bu ülkede en rahat kesim memur kesmi dah gözleri memurda siz bu devletci poltikalar ile 40 sene gecse yine ikdiar olamazsınız

yanıt0
yanıt0
FURKAN49:

MUHARREM İNCE FEYZİOĞLUNA GÖRE KAT KAT İYİDIR İÇİ DIŞI BİRDİR

10
3
yanıtYanıtla
Adınız Yazınmustafa:

bu chp hiç güven vermiyor.ilkeler ve amaçlar yerine kişilerle uğraşıyor.dedi kodu yapıyor.başarının kolay elde edileceğini sanıyor.

10
2
yanıtYanıtla
mehmet şahin:

devlet adamlığı şov yapmak değildir üstün zeka ve deneyim. bilgiye dayanan anlayışla hedef tutdurulur..

10
1
yanıtYanıtla
chp den doğum günü partisi olmaz:

yav bunların işi halk olabilir mi bunlar sosyal demokrat olabilir mi chp denilince şovanist,taklitçi,yüksekten bakan, patronla beslenen bir grup halkı bilmiyorlar üstelik alay ediyorlar sonrada kendi içlerinde cebelleniyorlar.zihniyeti değiştir hemşerim huzursuzluktan beslenen ey kavim

9
1
yanıtYanıtla
totemin gücüne inanmam:

Alemci muharrem ince cehapeyi alemcilerin partisi yapar iyi olur

6
4
yanıtYanıtla
Sedat:

Deniz Baykal kim lan kim

5
4
yanıtYanıtla
ALI HALİGÜR:

önce denizbey ve önderbey kendi bölgelerinde aldıkları rey başarısına göz atsınlar günah keçisi arayacağına

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title