Haberler

Amerika'dan Şah Fırat Operasyonu Yorumu

Güncelleme:

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Psaki, istihbarat ve bilgi paylaşımı dahil Suriye'deki gelişmelerle ilgili olarak Türkiye ile yakın ve devam eden bir koordinasyon içerisinde olduklarını açıkladı.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki, günlük basın brifinginde Şah Fırat Operasyonu'yla ilgili soruları yanıtladı. Psaki, istihbarat ve bilgi paylaşımı dahil Suriye'deki gelişmelerle ilgili olarak Türkiye ile yakın ve devam eden bir koordinasyon içerisinde olduklarını ve bunun kesinlikle devam edeceğini bildirdi.

"OPERASYONEL DETAYLARA GİRMEYECEĞİZ"

Psaki, "Sıklıkla haberlerden, ama aynı zamanda görüşmelerden, Süleyman Şah Türbesi'nin Türkiye için bir öncelik olduğunu hepimiz bir süredir biliyorduk" dedi ve bunun ötesinde operasyonel detaylar ya da tartışmalara girmeyeceğini kaydetti.

KERY İLE DAVUTOĞLU GÖRÜŞTÜ

Ayrıca Psaki, "Bakan (ABD Dışişleri Bakanı John Kerry), dün Türk Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Türkiye'nin türbedeki başarılı operasyonunu görüştü. Türkiye'ye ve özellikle de bu operasyon sırasındaki kazada ölen Türk askerinin ailesi ve dostlarına başsağlığı diliyoruz. İstihbarat ve bilgi paylaşımı dahil Suriye'deki gelişmeler konusunda (Türkiye ile) yakın ve devam eden koordinasyon halindeyiz ve bu kesinlikle devam edecek."

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Jen Psaki Türkiye Suriye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (56)

SerhatmobilWeb@haberler.com:

Hani kimseye haber verilmemişti tamamen gizliydi.Birtek Brezilyadaki Tamtam kabilesi duymamış birde meeeeeeeeler...

17
13
yanıtYanıtla
Karayazi lımobilWeb@haberler.com:

Erzurum da kâfir ülkücü ler müslüman Kürtlerin ev ve iş yerlerine saldırdı

3
22
yanıtYanıtla
izmirmobilWeb@haberler.com:

Bu operasyonun adı YUSUF YUSUF KAÇIŞ OPERASYONU

8
17
yanıtYanıtla
akp dindar değildir:

bence oylar mhpye en dürüst parti o

13
11
yanıtYanıtla
AKKAYA:

Helal olsun Operasyon Bizim işimiz istediğimiz gibi alırız her yiğitte gidip alamaz orada Kobani pkk ipd işid suriye varki karmakarışık ateş hattı oraya girmek mangal gibi yürek ister bunu Abd biliyor istedikleri gibi Türkiye savaşa bulaşmadı tereyağından kıl çeker gibi Türbeyi aldı Tüm dünya ağzı açık kaldı takdir ediyor çünkü orası türbe ve askerlerimiz için tehlike arzediyordu şimdi sınır topraklarımıza çektik tabiikide orasıda bizim

11
10
yanıtYanıtla
kahtali:

suna kisaca kactik desen daha dogru olur

yanıt3
yanıt4
TÜRKİYEMMobil-ANDROID:

Allahım benim vatanımı koru kazadan beladan vatanımı karıştırmak isteyen iç ve dış düşmanlardan bayrağımızı indirme azanımızı dindirme ben Atatürkçü vatanını çok seven bir türküm türklüğümle gurur duyuyorum vatanı olmayanın dini olmaz çünkü savunamaz askerimizle polisimizle cumhurbaşkanımızla ve başbakanımızla gurur duyuyorum iyikide türküm ne mutlu TÜRKÜM diyene Türkün başı dimdiktir

13
6
yanıtYanıtla
KILSIZmobilWeb@haberler.com:

KÜRTE AŞ IŞ YOK

11
6
yanıtYanıtla
mert:

şah rıfat büyük kaçısın sinema filmini istiyoruz filmin ismi büyük kaçış ya da şah mat olsun

8
8
yanıtYanıtla
40 Atli:

Patlasaniz da catlasaniz da bu bi basari Operesionu idi . Senin konusman Chplilerin yaninda Din düsmanlarinin yaninda söker ancak , böyle bi Operesionu bu güne kadar Amerika bile yapmadi siz Cildirin bence Büyük Türkiye kendini sahalara ati Sizin asil öldügünüz bu

yanıt4
yanıt2
kahtali:

suna kisaca kactik desen daha dogru olur

3
4
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title