Haberler

Sağlıklı yaşam için teneffüste ter döküyorlar -

Erzincan Merkez İlkokulu'nda hayata geçirilen "Hareketli Yaşam ve Obeziteyle Mücadele İçin Her Gün 5 Dakika Projesi" kapsamında öğrenciler, spor uzmanı yönetiminde teneffüste egzersizler yapıyor.

Erzincan Merkez İlkokulu'nda hayata geçirilen "Hareketli Yaşam ve Obeziteyle Mücadele İçin Her Gün 5 Dakika Projesi" kapsamında öğrenciler, spor uzmanı yönetiminde teneffüste egzersizler yapıyor.

İlk dersin ardından eşofmanlarını giyerek okulun bahçesine çıkan öğrenciler, spor uzmanı Alperen Demirbaş nezaretinde egzersizler yaparak obeziteyle mücadele ediyor. Öğrencilere egzersizler sırasında öğretmenler de zaman zaman eşlik ediyor.

Erzincan Milli Eğitim Şube Müdürü Yahya Tekin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, obeziteyle mücadele için başlatılan bu projenin önemine dikkati çekerek, "Obeziteyle mücadele konusunda küçük yaştaki çocuklarımızı bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Bu projemizin ilimizdeki tüm okullarımıza örnek olmasını arzu ediyoruz. Bu sayede, inşallah sağlıklı bir nesil oluşturacağız" diye konuştu.

Öğrencilerden Emir Ali Kabil ise "Her gün teneffüste spor yapıyoruz, sağlıklı oluyoruz, hem fazla kilolarımızdan kurtuluyoruz hem de eğleniyoruz. Spor yapmak çok güzel bir şey" dedi.

Mustafa Yiğit Yılmaz da her gün teneffüste spor yapıp sağlıklı kaldıklarını söyledi.

Ahmet Fatih Bezal ise spor sayesinde sağlıklı olduklarını belirterek, ezgersizlerin ardından derse devam ettiklerini dile getirdi.

öğrencilerin spor yapmaları

öğretmenlerin spor yapmaları

Erzincan Milli Eğitim Şube Müdürü Yahya Tekin ile röportaj

Öğrencilerden Emir Ali Kabil ile röportaj

Mustafa Yiğit Yılmaz ile röportaj

Ahmet Fatih Bezal ile röportaj

Kaynak: AA / Güncel

erzincan merkez erzincan emir ali kabil Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title