Haberler

Sağlık Sen Kreş Talebini Yeniledi

Sağlık Sen Kayseri Şube Başkanı Mahmut Faruk Doğan ve şube yöneticileri Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik’i ziyaret etti.

Sağlık Sen Kayseri Şube Başkanı Mahmut Faruk Doğan ve şube yöneticileri Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik'i ziyaret etti. Başkan Doğan, Şehir Hastanesine kreş açılması taleplerini yineledi.

Şehir hastanesi sendika temsilcileri ile yapılan ziyarette açılışından bugüne hastanede bir çok konuda mesafe kat edildiğini belirten Başkan Doğan; "Sağlık Bakanlığı'nın sağlıkta hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla hayata geçirdiği yatırımların başında gelen ve ilimiz ve bölgemiz açısından çok büyük öneme sahip olan Kayseri Şehir Hastanesi'nde yaklaşık 4 bin sağlık personeli görev yapıyor. Personelin büyük çoğunluğunun bayan olduğu da göz önünde bulundurulduğunda hastanenin kreş ihtiyacının ivedilikle karşılanması gerek" dedi.

Hastane çevresinde cami bulunmamasına da değinen Doğan; "Hastane içerisinde ve çevresinde cami bulunmadığı için çalışanlar, hasta ve hasta yakınları mağduriyet yaşamaktadır. Her ne kadar geçici olarak otopark alanında mescit oluşturulmuş olsa da kalıcı çözüm olarak kampüs alanına camii yapılması için gerekli çalışmaların yapılması gerekmektedir" dedi. Başkan Mahmut Faruk Doğan ayrıca, şehrin birçok noktasından sağlık personelinin hastaneye ulaşımda sorun yaşadığını ve büyük bir kısmının birden fazla araç ile hastaneye ulaşabildiğini iletti. Hastane yönetimi tarafından taşıma ihalesi yapılarak personele servis hizmeti verilmesini ve bunun ücretinin de döner sermayeden ödenmesini talep etti.

Kayseri'nin sağlık çıtasını Şehir Hastanesi ile daha yükseğe taşımak için hastane idaresi olarak verdikleri çabadan hiçbir şüphelerinin olmadığını belirten Başkan Doğan, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik'e teşekkür ederek gün geçtikçe hizmet kalitesi daha da artan Kayseri Şehir Hastanesine yakın zamanda kazandıracakları kreşin bu güzel hizmeti taçlandıracağını, çalışan memnuniyetinin sağlanacağını, mağduriyet oluşturan bu sorunların çözülmesiyle hizmet kalitesinin daha da artacağını söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şehir Hastanesi Faruk Doğan Kayseri Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title