Haberler

SAGETT Başarısını Rektör Gökbel'le Paylaştı

Güncelleme:

SAGETT, Star TV'de yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' programındaki performansının ardından Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'i makamında ziyaret etti.

Selçuk Üniversitesi tiyatro topluluklarından Sanatçı Gençler Tiyatro Topluluğu'nun (SAGETT), Star TV'de yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' programıdaki performansının ardından Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'i makamında ziyaret etti. Ekibin oyuncuları başarılarını Rektör Prof. Dr. Gökbel ile paylaştı.

3 EVETLE DÖNDÜLER

17 Kasım 2013 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasına skeçleriyle çıkan Selçuk Üniversitesi Sanatçı Gençler Tiyatro Topluluğu performanslarıyla Hülya Avşar, Acun Ilıcalı ve Eser Yenenler'den 3 evet aldılar.

Performanslarıyla geceye damgasını vuran ekibin ziyaretine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan da eşlik etti. Performanslarıyla hem izleyicilerden hem de jüriden tam not alan ekip, 2. tura çıktı.

Ekibin oyuncularından Serhan Yiğit, Serkan Doğan, Zahid Yüceler, Adem Gündoğdu, Sefa Hebipoğlu, Hacer Adilak, Ahmet Fatih Tuzcu, Yeliz Yanık oyun hakkında ve finalde sergileyecekleri oyuna ilişkin Rektör Prof. Dr. Gökbel'e bilgi verdi.

"PERFORMANSINIZ HARİKAYDI"

Başarılarının devam etmesini dileyen Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, "Dün akşam sizleri keyifle izledik. Gerçekten de baştan sona tüm performansınız harikaydı. Bu başarınız hem üniversitemizin tanıtımı açısından hem de sizin geleceğiniz açısından oldukça önemli. Dünkü performansınızı gördükten sonra finale emin adımlarla gideceğinize inanıyorum. Sizlerle iftihar ediyorum. "dedi.

"2. TURA DAHA İYİ HAZIRLANACAĞIZ"

Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel'e desteklerinden dolayı teşekkür eden SAGETT Başkanı Serhan Yiğit, "4 yıldır ekibimizdeki değişik bölümlerden arkadaşlarımızla üniversitemizde çeşitli oyunlar sergiliyoruz. Arkadaşlarla oyunlarımız arasıdan seçtiğimiz bir skeçimizle programa katıldık. Çok güzel yorumlarla karşılaştık. 2'inci tura daha da iyi hazırlanıp çıkacağız. Bize bu konuda desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Hakkı Gökbel olmak üzere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan'a teşekkür ediyoruz." dedi.

Ziyaretin ardından Rektör Gökbel, ekibin oyuncularına Selçuk Ünivesitesi köstekli saatinden ve kaleminden hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selçuk Üniversitesi Hakkı Gökbel Türkiye Star Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title