Haberler

Saba Tümer, 'Kahkaha Kulübü' Kuruyor

Güncelleme:

Ekranların sevilen yüzü Saba Tümer, Eskişehir'de katıldığı bir etkinlikte 'Kahkaha Kulübü' için adımlar attığını açıkladı.

Ekranların sevilen yüzü Saba Tümer, Eskişehir'de katıldığı bir etkinlikte 'Kahkaha Kulübü' için adımlar attığını söyledi.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle başlatılan ve Türkiye'nin farklı noktalarında hastalıklara dikkat çekmek maksadıyla yürütülen 'Evimizin sağlık elçileri' projesinin 9'uncusu Eskişehir'de düzenlendi. Proje kapsamında alanında uzman kişiler, sağlık konusunda doğru bilinen yanlışlar konusunda ev kadınları ve diğer katılımcılara bilgiler veriyor. Eskişehir'de gerçekleştirilen programa televizyon sunucusu Balçiçek İlter, oyuncu Begüm Kütük, ekranların sevilen ismi sunucu Saba Tümer'in yanı sıra alanında uzman doktorlar ve çok sayıda davetli katıldı.

"EVİMİZİN SAĞLIK ELÇİLERİ KADINLARIMIZ"

Program öncesinde açıklamalarda bulunan Saba Tümer, "Bugün burada olma amacım sağlık konusunda ev hanımlarını ve tüm kadınları bilinçlendirmek. Çünkü kadın çok önemli. Evimizin sağlık elçileri de kadınlarımız. Onlar ne kadar bilinçlenirse bizler de çocuklar da, nesiller de sağlıklarına kavuşacaklar. Çok faydalı bir etkinlik. Tüm Türkiye'yi dolaşarak kadınları bilinçlendiriyorlar. Herkesi bilinçlendiriyorlar. Bunu da gönüllü olarak kalpten gelerek yapıyorlar. Ben de kalpten gelerekten buradayım." dedi.

"TÜRKİYE'DE AÇABİLİRİM"

Ekranlarda attığı neşeli kahkahalarla akıllarda yer edinen Saba Tümer, gülmenin sağlığa olumlu yönde etkisinin olduğunu vurguladı. Tümer, " Japonya'da kahkaha yogaları var. Geçenlerde Güneri Civaoğlu söyledi, kendisi gitmiş. Hatta bana gidip Türkiye'de açmamı tavsiye etti. Şu önümüzdeki günlerde Japonya'ya gidip Kahkaha Kulübü'nün detaylarını öğrenip burada açabilirim. Sağlığa tabii ki de çok yararlı. Kitabımda da zaten bahsettim. Kan basıncını düşürüyor, tansiyona iyi geliyor, ruh haline iyi geliyor. Bir sürü etkisi var. Çok faydalı kahkaha atmak, herkes gülsün" dedi.

"BİNLERCE KADIN İLE BULUŞTUK"

Program hakkında bilgiler veren ÇABA Derneği Başkanı Özlem Zehebi de şunları kaydetti: "Bu kampanyamızı 1 seneden fazla süredir gerçekleştiriyoruz. Burası 9'uncu destinasyonumuz. Çok başarılı bir sağlık kampanyası. Amaç her kadının evinin sağlık elçisi olmasını, doğru bilgilenmesini sağlamak. Bu nedenle şehir şehir dolaşıyoruz. Türkiye'nin pek çok yerine gittik ve bundan sonra da gitmeye devam edeceğiz. Bu kişiler insanların hayatında sağlığın ne kadar önemli olduğunu, daha önemlisinin de doğru sağlık bilgileriyle donanmak olduğunu anlatıyorlar. Bugüne kadar binlerce kadın ile buluştuk. Binlerce insana ulaştık. Gelecek vaat eden bir proje." Oyuncu Begüm Kütük de kadınları bilinçlendirdikleri için çok mutlu olduğunu belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Saba Tümer Eskişehir Japonya Türkiye Magazin Güncel Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500

Yorumlar (12)

gümüş:

ümmedi muhammedın kadınlarının yabancı erkeklere sesı haramken, bır kadın mecburıyet olmadan bır erkekle konusmaması gerekırken saba tumer kadınlara gunah davetıyesı cıkarıyor , allaha nasıl hesap verecek dusunmuyor bunların pesınden gıdenler husran olur allah akıl fıkır versınya. sıkıntısı olan allaha yalvarsın allahtan medet umsun bu dunya ımtıhan yerıdır KEYİF YERI DEGILDIR sıkıntılara sabredıp ıbadetlerı yaparsak rabbım onumuzu acar . sacma sapan program yapan ahlak dusmanlarına pırım vermeyınya

1
3
yanıtYanıtla
Mebrure:

Bugün çok güldük , başımıza birsey gelecek deriz. Birisi bize gülse niye gülüyorsun gevrek gevrek deriz. Gülme komşuna gelir başına . Pişmiş kelle gibi gülüp durma . Şarkıda bile gülmek sahte görülur. ''Her yüze güleni biz dost bildik''

2
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Müslüman Bir Kişi;Peygamberimizin Yaşam Tarzını Kendine Örnek Alır,,Hiçbir Müslüman Hele Hele Bu Artis Tayfasını Takip Etmememrlidir.,Bunların Hayatı Kararmıştır..Ahiretleri Perişandır.

4
0
yanıtYanıtla
Aynur:

Aynen Hocam

yanıt0
yanıt0
GÜLMEK İÇİN GÜLMEK:

insanın içinden gelerek gülmesi, mutluluğu ve hayat şartları ile ilgilidir, kendini zorlayıp durduk yere istemli kahkaha atmak sağlığa faydalı olamaz, hayat bizi sürekli güldürüyorsa, mutluyuz demektir ve mutluluk sağlığı olumlu etkiler

2
0
yanıtYanıtla
aa:

kafayı sıyırmış. yaslanınca ne yapacagını sasırmıs.

0
1
yanıtYanıtla
SPORCU DOSTU:

ÜLKEMİZİN ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİĞİ ŞU GÜNLERDE BU HABERE DE BU BAYANA DA YAZACAK DİYECEK Bİ ŞEY YOK. KELİME YOK HARF YOK. YORUM YOK. BAZEN SUSMAK EN GÜEL CEVAPMIŞ!!!

1
0
yanıtYanıtla
YERLERE DE YATACAK MIYMIŞLAR:

bu kadının ağzı hiç kapanmıyor zaten. hep güler pozisyonda. çenesi iyi kas yapmıştır gülmekten.

1
0
yanıtYanıtla
ali:

agzi aciklar clubu kursun, seba hanim cok güzel bir kari

0
0
yanıtYanıtla
antepli manyak:

EYİ OMUŞ ŞÜKÜR KÖYE GİDİP KUDURMUS BEYGİR SESİ DUYMUYORDUK MASRAFTAN KURTULDUK AYAGIMIZA GELDİ. . . . OH MİS AC KANALI BOL BOL KİŞNE

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title