Haberler

Saadet Partisi Van'ın Sorunlarını Kitapçık Yaptı

SAADET PARTİSİ Van İl Başkanlığı tarafından kentin sorunları ve çözüm önerileri kitapçık haline getirildi.

SAADET PARTİSİ Van İl Başkanlığı tarafından kentin sorunları ve çözüm önerileri kitapçık haline getirildi. 12 maddeden oluşan kitapçık basına tanıtıldı.

Van'daki sorunların yer aldığı 'Van'ın sorunları ve çözüm önerileri' isimli 12 maddeden oluşan kitapçık haline getirildi. Hazırlanan kitapçık düzenlenen toplantıyla basına tanıtıldı. Bir otelde düzenlenen toplantıya SP Van İl Başkanı Özay İlhan, il yönetimi, ilçe başkanları ile kentteki yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.Eğitim, sağlık, tarım ve hayvancılık, sınır ticareti gibi kentin temel sorunlarının yer aldığı kitapçıkta çözüm önerileri de yer aldı. Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, kentin sorunlarını ve bu sorunlara dair çözüm önerilerini kitapçık haline getirdiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Van'ın soru ve çözüm önerilerinin daha önceki belediye başkanları ve milletvekilleri tarafından raporlar halinde ele alındığını düşündük. Ancak, son zamanlarda böyle bir çalışmanın olmadığını gördüğümüz için teşkilat mensuplarımızla böyle bir çalışmayı yaptık. Alanında uzman olan ve farklı kesimden arkadaşlarla istişare yaparak sade bir kitapçık olarak sunmaya çalıştık. Umuyoruz bu kitapçık, Van'ın yararına olur. Hala hazırda memleketi yönetenler tarafından çözüm önerilerimiz dikkate alınır ve sorunlarımız çözüm bulunur diye düşünüyoruz. Saadet Partisi olarak iktidarın bu kitapçıktan yararlanıp Van'a olumlu işler yapmasını arzu ediyoruz."

- Van

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özay İlhan Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title