Haberler

'Şeyh Muhammed' Rüyasında Gördü, Bingöl'ü Ak Parti Kazanacak

Güncelleme:

Bingöl'de zihinsel engelli M. Halit Çelik, rüyasında yerel seçimleri AK Parti'nin kazandığını gördüğünü belirterek el ilanları dağıttı.

Bingöl'de 'Şeyh Muhammed' olarak tanınan zihinsel engelli M. Halit Çelik, rüyasında yerel seçimleri AK Parti'nin kazandığını gördüğünü belirterek kent merkezinde el ilanları dağıttı.

"BİNGÖL VE 3 İLÇEDE AK PARTİ KAZANACAK"

'Şeyh Muhammed' olarak tanınan zihinsel engelli M. Halit Çelik, yerel seçimlere ilişkin gördüğü bir rüyayı el ilanına dökerek kent merkezinde vatandaşlara dağıttı. Kent merkezinde seçim sonuçlarına ilişkin bildiri dağıtan Çelik'e göre, Bingöl ve 3 ilçede mahalli seçimleri AK Parti kazanacak.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN SEVDALASIYIM"

Çelik, dağıttığı bildiride, "Yazdıklarımın rüyasını gördüm. Şeyh Muhammed bunları hissediyor, 30 Mart'ta yapılacak seçim sonuçları bu şekildedir. Siz kağıtları yırtmayın. Seçimden sonra doğru söylediğimi herkes görecektir. Bunları hiçbir çıkarım olmadan yazıyorum, para karşılığında değil. Ben sadece Recep Tayyip Erdoğan sevdalısıyım, seçimlerde hangi parti kazanırsa hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Halit Çelik Ak Parti Bingöl Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Hasan ERLeon@hotmail.com:

amerikanın pinokyosu yaşlı adam ve ülkemizde devletten maaş alarak devlete hainlik yapan benliklerini yitirmişler,imansızlar yemek yedikleri sofrayı kıranlar,israilliler,almanlar,bütün islam karşıtları el birliği yaparak ülkemizi bilinmeze sürüklüyorlar,amerikada korunan iğrenç ideolojiye sahip yaşlı kişinin fikri ve zikri belli olmadımı arkadaşlar,amerika ve israil uşaklığını yaparak bu ihaneti devam etmektedir,lütfen mantıklı olalım bu çok amaçlı iğrenç tuzağa girmeyelim o yaşlı kişi 16 senedir amerikada neden duruyor hiç merak etmedinizmi, şuan bir kukla ,piyon ve kullanılmaya alışmıs ona ve o kişinin hizmet ittiği ideolojiye alet olmayalım, en büyük Türkiye diyelim ülkemizin geleceği için birlik olalım arkadaslar.

4
2
yanıtYanıtla
real mardinlirecep99@msn.com:

yesssss ADAMIMSIN ŞEYHO ALTILI GANYANDANDA Bİ TÜYO Varsa onuda gördünmü rüyanda sayısalda olur

1
2
yanıtYanıtla
Murat sariogluMurat.sarioglu@hotmail.co.uk:

Insallah Allah konusturmuz yuzu temiz gonlu temiz bu kardesimizi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title