Haberler

Royal Cup Turnuvası'nda Şampiyon Olan Beşiktaş'ta Futbolcuların Dileği Ligi de Şampiyon Bitirmek

Beşiktaş Internatinal Royal Cup Finali'nde River Plate'i 4-3 yenerek kupayı aldı.

Beşiktaş Internatinal Royal Cup Finali'nde River Plate'i 4-3 yenerek kupayı aldı. Maç sonu açıklamalar yapan İsmail ve Olcay bu maçların lige iyi yansımasını istediklerini ifade ettiler.

İSMAİL KÖYBAŞI BU KUPA SEZON SONUNUN FRAGMANI OLUR İNŞALLAH

Biz her zaman iyi, disiplinli çalışan bir takımız. Hazırlık maçlarımız bu doğrultuda iyi geçiyor. En iyi antrenman maçtır. İnşallah bu kupa, sezon sonu yaşayacağımız şampiyonluğun fragmanı olur.

Sezon başında da sağ bek oynadım. Benden istenileni en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. İzleyenlerin, benim ne kadar fedakar biri olduğumu bilsin istiyorum. Beşiktaş formasıyla en iyisini yapmaya çalışıyorum her zaman

OLCAY ŞAHAN GÜZEL BİR TURNUVA OLDU

Sonuçta her futbolcu her maçı kazanmak için oynar, biz de kazanmak için oynadık. Güzel bir turnuva oldu. Çok faydalı bir kamp geçiriyoruz. Bir hafta daha buradayız. Kupa maçını kazanıp lige iyi başlamak istiyoruz

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

River Plate Royal Cup Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Bakmadan Geçme

Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title