Haberler

RİZE VALİSİ İHSAN SELİM BAYDAŞ GÖREVE BAŞLADI

Güncelleme:

CUMHURBAŞKANI kararnamesi ile Rize Valiliğine atanan İhsan Selim Baydaş, görevine başladı.

CUMHURBAŞKANI kararnamesi ile Rize Valiliğine atanan İhsan Selim Baydaş, görevine başladı.

Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Rize Valiliğine Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş atandı. Baydaş için Rize Valiliği önünde karşılama töreni düzenlendi. Törene, ilçe kaymakamları, İlçe ve belde belediye başkanları, kurum amirleri ile valilik çalışanları katıldı. Rize Vali Vekili Gülhani Ozan Sarı, Baydaş'a çiçek vererek, görevi devretti. Tören sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Baydaş görevine başladı.

Vali İhsan Selim Baydaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Değerli Rizeli hemşehrilerim, kıymetli basın mensupları hanımefendiler beyefendiler. 10 Ağustos 2023 tarihli Cumhurbaşkanlığı Atama kararnamesiyle atanmış olduğum Rize Valiliği görevime bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım. 9 yıl önce de görev yapma şerefine ulaştığım şehrimize bugün Rize Valisi olarak gelmiş olmaktan dolayı mutlu ve heyecanlıyım. Rabbime hamdediyorum, bu ağır sorumluluğu üstlenebilme, hakkını verebilme gücü ve imkanı vermesi, işlerimi kolay kılması ve bu kapıdan yine yüz akıyla alın aklığıyla çıkabilmeyi Rabbimden niyaz ediyorum. Bana ikinci defa memleketine hizmet edebilme imkanı sunan, hemşehrilerinin emanetini şahsıma tevdi eden, liderimiz saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hürmet ve şükranlarımı arz ediyorum. Yine şahsıma güvenlerinden dolayı İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'ya teşekkür ediyorum. Değerli basın mensupları kıymetli hemşehrilerim, şehre bir yönetici geldiğinde hele de bir Vali atandığında şehri tanıması, meselelerine vakıf olması imkan ve kapasiteyi görmesi açısından biraz zaman geçmesi beklenir. Benim böyle bir mehlimin olmadığının farkındayım. Şehri tanıyan, ihtiyaçlarını bilen imkan ve kabiliyetlerinin farkında olan bir idareci olarak süratle, hiç durmaksızın işe koyulacağımızın bilinmesini isterim. Hemşehrimiz, gururumuz, liderimiz Sn. Cumhurbaşkanımızın himayelerinde onun izinde yorulma bilmeksizin aşkla, şevkle ve heyecanla çalışacağız' ifadelerini kulandı.Baydaş, konuşmalarının ardından kaymakamlarla toplantı gerçekleştirdi. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İhsan Selim Baydaş Selim Rize Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title