Haberler

Rize'de Şiddetli Yağış Etkili Oldu

Rize'de Akşam Saatlerinde Bir Saat Süreyle Etkili Olan Şiddetli Yağış Salarha Deresi'nin Taşmasına Neden Oldu.

Rize'de Akşam Saatlerinde Bir Saat Süreyle Etkili Olan Şiddetli Yağış Salarha Deresi'Nin Taşmasına Neden Oldu. Kömürcüler Köyü'Nde Menfezin Tıkanması Sonucu Taşan Dere Suları Muradiye- Çaykent Belde Karayolunu Ulaşıma Kapattı, Bazı İş Yerlerinin Zemin Katını Su Bastı. Rize Özel İdaresi'Ne Ait İş Makineleri Tıkanan Menfezleri Açtı. Vatandaşlar, Her Yağmur Sonrası Taşan Derelerin Getirdiği Ağaçlar Nedeniyle Menfezlerin Tıkandığını Belirterek Önlem Alınmasını İstedi.

DERENİN TAŞMA ANI KAMERADA

Bu Arada Derenin Yola Taşma Anı Amatör Bir Kamera Tarafından Görüntülendi. Görüntülerde Köylülerin Panik Halde Oldukları Görülüyor. Taşan Dere Suları Karayolunu Ulaşıma Kapatıyor, İş Yerlerinin Zemin Katlarına Giriyor.

'TEDBİRLİ Olmalıyızö

Köyde İncelemelerde Bulunan Rize Valisi Nurullah Çakır, Bölgede Son Dönemde Yağışların Arttığına Dikkat Çekerek Vatandaşlara Uyarılarda Bulundu. Çakır, 'Meteorolojik Uyarıları Dikkate Almalı, Oluşabilecek Sel, Heyelan ve Su Basması Gibi Durumlara Karşı Tedbirli Olmalıyızö Dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nurullah Çakır Muradiye Çaykent Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title