Haberler

Riera'ya 40 Bin Euro

Mustafa Akın, İstanbul-DHA İspanya'nın 2. liginde mücadele eden Deportivo, La Liga'ya yükselme çabasında Albert Riera'yı kadrosuna katmak istediği ve İspanyol oyuncunun teklif edilen 40 bin Euro'yu reddedildiği iddia edildi.

Mustafa Akın, İstanbul-DHA

İspanya'nın 2. liginde mücadele eden Deportivo, La Liga'ya yükselme çabasında Albert Riera'yı kadrosuna katmak istediği ve İspanyol oyuncunun teklif edilen 40 bin Euro'yu reddedildiği iddia edildi.

İspanyol Marca gazetisi, Deportivo da Portekizli futbolcu Salomao'nun sakatlanmasının üzerine, Galatasaray'dan sonra bir kulüple anlaşma yapmayan Albert Riera'yı renklerine bağlamak istediğini ve İspanyol futbolcunun 40 bin Euro'luk teklifi reddettiğini belirtti. İspanya'da oynayan bir oyuncu transfer etme imkanı bulunun Deportivo'nun Riera'ya bir teklif daha götürdüğü ve cevap beklediği ileri sürüldü.

MA(MA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Deportivo La Coruna Albert Riera İspanya Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title