Haberler

Rektör Yusuf Şahin öğrencilerle türkü söyledi

Güncelleme:

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin öğrencilerle türkü söyledi.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin öğrencilerle türkü söyledi.

Rektör Şahin, bağımlılık konusunda "Ortak Bir Dilde Birleşelim Projesi" kapsamında ASÜ Senato Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, İspanya, Romanya, İtalya, Litvanya, Makedonya ve Türkiye'den çoğunluğu üniversite öğrencisi olan proje ekibiyle bir araya geldi.

Şahin, burada yaptığı konuşmada, gerçekleştirilen etkinliklerde ortak bir dil üzerine diyalog kurmanın çok önemli olduğunu söyledi.

Müziğin, evrensel bir dil olduğuna atıfta bulunan Şahin, "Dillerimiz farklıydı, biz de ortak bir dille konuştuk. Tabi ki bu dil müzik diliydi. Öğrencileri ve bu projeye emeği geçen her kese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Rektör Şahin ve öğrenciler kendi kültürlerini yansıtan şarkıların yanı sıra Aşık Veysel'in "Kara Toprak" isimli türküsünü birlikte okudu.

Kaynak: AA / Güncel

Aksaray Üniversitesi Yusuf Şahin Rektör Haberler

Bakmadan Geçme

Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title