Haberler

Referandumu, Devlet-millet Zeval Görmesin Diye Yapıyoruz"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilme probleminin olmadığını belirterek, (Biz ondan sonra bayrak, devlet, millet bir daha zeval görmesin diye bu seçimi (Referandum) yapıyoruz.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilme probleminin olmadığını belirterek, (Biz ondan sonra bayrak, devlet, millet bir daha zeval görmesin diye bu seçimi (Referandum) yapıyoruz." dedi.

Temurci, referandum kampanyasını başlattıkları Beykoz Şahin Köktürk Spor Kompleksi'ndeki törende yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçilme yaşı konusundaki düşüncelerini eleştirerek, "Kılıçdaroğlu gençlere kafayı takmış. Gençlerden milletvekili olur muymuş, 18-20 yaşında Meclis'te ne işleri varmış, bizim seçilen vekillerimizin hangisi esnafmış, ev hanımı mıymış? Sağ olsun milletvekillerimiz cevabını verdi." ifadelerini kullandı.

Almanya'daki Türk siyasetçilere çıkarılan zorlukları ve yasakları da değerlendiren Temurci, bu davranışların arkasındaki aklı bildiklerini dile getirdi.

Temurci, Almanya'nın birçok FETÖ mensubuna kucak açtığına vurgu yaparak, şöyle konuştu:

"Bizim milletimize kurşun sıkan, tankı ve tüfeği onlara doğrultan ne kadar FETÖ alçağı varsa bu ülkeyi terk edip oralara sığındılar. Asla unutmamız gereken bir şey var. Neden CHP 'hayır' diyor? Neden HDP ile kol kola? Batı dünyada neden hayırcıları destekliyor? Hepimizin çok önemli sorumlulukları var. Biz gönüllere giren bir dil kullanalım dedik. Türkiye sadece bir 'evet' veya 'hayır'ı oylamayacak, Türkiye geleceğini oylayacak. Ayağa kalkan yeniden ümmetin umudu olan bir Türkiye var. Onun için bu Türkiye ayağa kalkmasın diye onlar hayırcıların yanında. Biz yeni bir İstiklal Savaşı'nı sonlandırmak için 16 Nisan'da mutlaka CHP'ye, MHP'ye, HDP'ye hangi partiye oy vermiş olursa olsun önemli değil, her kesimi mutlaka sandığa davet edeceğiz."

CHP'nin çok partili hayata geçildikten sonra iktidara gelemediğini ifade eden Temurci, sözlerini şöyle sürdürdü:

"O zaman neden 'hayır' diyor? Ara sıra darbelerle, koalisyonlarla iktidara tutunuyordu. Artık öyle yağma yok, bu iş ve oyun bitti. CHP artık DHKP/C ile kol kola yürüyemeyecek. Artık CHP yüzde 90-98 'evet' de dese, ben bu anayasayı tanımıyorum diyemeyecek. Artık bu ülkede kavga olur diyemeyecek. Millet CHP'nin şu anki anlayışını tasfiye edecek. Bu millet Kemal Kılıçdaroğlu'na yüzde 25'i bile zor görüyor. Allah'ın izniyle 16 Nisan gecesi yüzde 60'ları İstanbul'da görüp de geçtiğimizde Kılıçdaroğlu'nun siyasi hayatı bitecek ve Türkiye'de herkesi kucaklayacak yeni siyasi yapılar ortaya çıkacak. Dolayısıyla Kılıçdaroğlu'nun meselesi evetle değil, kendi koltuğuylaymış. Onun için o koltuğu onun altından almak ve millete teslim etmek hepimizin en önemli görevidir."

Beykoz'daki toplantıya, AK Parti İstanbul milletvekilleri Hasan Sert ve Hurşit Yıldırım, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Fatih Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci, Fatih Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında yaptığı konuşmada ise 15 Temmuz gecesi Saraçhane, Emniyet Müdürlüğü ve birtakım yerlerde memleketin bayrağının inmemesi için İstanbullularla büyük bir mücadele verdiklerini söyledi.

Bugün besmeleyle, inançla yeni bir geleceğe hep birlikte yürümek istediklerini dile getiren Temurci, "Bu Türkiye'nin istikbal meselesi ise Fatih'te ve İstanbul'da bu ülkenin geleceği adına en fazla gençlerin sahada olması gerektiğini söylüyorum. Çünkü bu seçim daha sonraki yılları kapsayacak bir seçimdir. Hamdolsun ki Recep Tayyip Erdoğan'ın bir seçilme problemi yok. Biz ondan sonra bayrak, devlet-millet bir daha zeval görmesin diye bu seçimi yapıyoruz." değerlendirmelerinde bulundu.

Temurci'nin konuşmasının ardından protokolün katılımıyla kurdele kesilerek seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı.

Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti İstanbul milletvekilleri Ahmet Hamdi Çamlı ve Şirin Ünal, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul AK Parti Türkiye Beykoz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title