Haberler

Rüşvet Operasyonunda 66 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Güncelleme:

İstanbul'da düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda gözaltına alınan 66 kişi, adliyeye sevk edildi.

Türkiye'yi sarsan "17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu"nda yeni bir gelişme daha yaşandı.

Bu sabah erken saatlerde aralarında Bakan Güler'in oğlu Barış Güler, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan ile işadamı Ali Ağaoğlu'nun da bulunduğu 66 kişi adliyeye sevk edildi.

ÖNCE 27 KİŞİLİK GRUP SEVK EDİLDİ

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki polis işlemleri tamamlanan kişilerden Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile ve İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlunun da aralarında bulunduğu 27 kişilik ilk grup, saat 06.45'te Emniyet Binasındaki B Blok'tan çıkarıldı.

Burada kendilerini bekleyen çevik kuvvet otobüsüne bindirilen 27 kişi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Bu kişiler daha sonra, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

AĞAOĞLU'NUN DA BULUNDUĞU 2. GRUP

İşadamı Ali Ağaoğlu'nun da aralarında bulunduğu 23 kişilik ikinci grup ise saat 07.45'te Emniyet Müdürlüğü'nün otoparkından iki minibüsle çıkarılarak adliye sevk edildi.

Daha sonra sorgusu tamamlanan 16 kişi daha adliyeye sevk edildi.

8 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında Adliye'ye sevk edilen 9 kişiden 2'si savcılık tarafından serbest bırakıldı, 7 kişi ise tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Akşam saatlerinde 1 kişi daha tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Böylelikle tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen kişi sayısı 8'e yükseldi. Bu kişilerden 7'si gece yarısı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Son olarak mahkemeye sevk edilen Hasan Yılmaz da sabaha karşı tutuklandı.

(Ali Ağaoğlu adliyeye sevk edilirken böyle görüntülendi)


 


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Ağaoğlu Barış Güler Türkiye Güncel - Operasyon Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (56)

Ahmet DERELİdereli@hotmail.com:

AKP'ye Yönelik derin devlet siyasi mühendislik yapılıyor devletimizi, hükümetimizi yedirmeyiz !

28
73
yanıtYanıtla
hakanhakan@gmail.com:

Domuz eti yemiyoruz domuz avida serbest anladinmi kardes?

yanıt0
yanıt0
WERTYwerty27@hotmail.com:

kİM yİYcEk..günaha rÜŞVETE hIRSIZLIgA BÜRÜNMÜŞLERİİ:=)BİRBİRİNİZİ YEYİN:))

yanıt0
yanıt0
OKTAYsercan266@hotmail.com:

Tani tabi derin devlet milyon dolarlarıadamlara rüşvet diye verdi değilmi paraları evlerine zulalayanda derin devlettir. Adamlar milyon dolarlar götürüyor halada Allah peygamber diyerek sizi kaz gibi yoluyorlar. İnadına akp beee işte hayat bu !!

yanıt0
yanıt0
INSAN123@gmail.com:

AHMET DERELİ kardeşime katılıyorum, fakat şu gerçek ki operasyon AKP ye değil Türkiye Cumhuriyeti ne yapılmakta... Ama iç ve dış işbirlikçileri yine avuçlarını yalayacaklar, millet olarak güçlüyüz çok şükür ve iktidarımızın arkasındayız... Şunu da herkes bilsin : SUÇLU HER KİMSE CEZASINI ÇEKECEK ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEK !

yanıt0
yanıt0
akda karada çıksınramazan_22_81@hotmail.com:

yedimezler onlar kendileri yerler

yanıt0
yanıt0
yusufcde@hotmail.com:

yahu kardeşim adamlar açık açık yemiş . belge var kaset var görüntü var hala nedir bu körü körüne yaptığınız inat. kabul edin artık kabul edin. yani kabullenmeniz için tayyip ve ekibinin daha ne yapmasını bekliyorsunuz...

yanıt0
yanıt0
Ademquincetin@gmail.com:

Katılıyorum.

yanıt0
yanıt0
vatandaşvatandas34@hotmail.com:

Öyle bir duruma gelmişsiniz ki artık suçu kabullenmeye bile tahammülünüz yok. Siyasi mühendisliğin yapılması ayrı bir konu tamam da bakanların ve oğullarının yediği paralar nedir bunlarıda mı zorla yedirdiler. O zaman bu kadar kendine güvenen iktidarınız neden koz veriyor başkalarının eline ? Ama paranın yüzü sıcak değil mi nede olsa ? Lafa geldimi din iman ağzınızdan düşmüyor. İcraata gelince hırsızı nasıl savunacağınızın planlarını yapıyorsunuz !

yanıt0
yanıt0
mustafaeneskom@mynet.com:

Sana ve senin gibi düşünenlere tek kelimeyle ALLAH AKIL FİKİR VERSİN DİYORUM da doğru yolu o zaman görürsünüz belki, inşallah.AMİNNNNNNNN.Yokkkkk ama sizler başınızı kuma gömmüş gerçekleri göremiyecek kadar fanatikleşmişsiniz.işte onun için de gözleriniz kör olmuş,kulaklarınız tıkanmış,yanlı medyayı dinlemekten ve izlemektende gerçeklerden yoksun kalmışsınız.

yanıt0
yanıt0
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title