Haberler

Pülümür Çayı'nda Bulunan Ceset, PKK'nın Kaçırdığı Öğretmene Ait Çıktı (4)

CENAZE GÜMÜŞHANE'YE GÖTÜRÜLDÜPKK'lı teröristlerce şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz'ın Malatya Adli Tıp Kurumu'ndaki cenazesi, Malatya Büyükşehir Belediyesine ait cenaze nakil aracıyla, toprağa verilmek üzere memleketi Gümüşhane'ye götürüldü.

CENAZE GÜMÜŞHANE'YE GÖTÜRÜLDÜ

Pkk'lı teröristlerce şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz'ın Malatya Adli Tıp Kurumu'ndaki cenazesi, Malatya Büyükşehir Belediyesine ait cenaze nakil aracıyla, toprağa verilmek üzere memleketi Gümüşhane'ye götürüldü. Yılmaz'ın cenazesi Malatya'ya getirildikten sonra Adli Tıp Kurumuna cenaze işlemlerini takip etmek için Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve Eğitim Bir Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım geldi.

Cenazeyi Gümüşhane'ye gönderdikten sonra basın mensuplarına açıklama yapan Kerem Yıldırım, Necmettin öğretmenin bu ülkenin geleceğini aydınlatmaya çalıştığını, eğitim neferlerinden birisi olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Maalesef terör örgütü bu genç kardeşimizi şehit etti. Şu anda gerçekten çok üzgünüz, neslimizin geleceğe taşınması, gençlerimizin çocukların değerlere bağlı yetişmesi için bu arkadaşlarıma saygı duyması gereken insanlar, maalesef öğretmen arkadaşımızı şehit ettiler. Eğitim-Bir-Sen olarak karanlığa karşı, teröre karşı mücadelemizi meşru zeminler üzerinde bundan sonra da devam ettireceğiz. Bunu yapanlar şunu unutmasınlar ki biz bir ölürüz bin diriliriz. biz öyle bir topluluğuz bunu 15 Temmuz'da gösterdik, 15 yıl dönümünde bugün göstermeye devam edeceğiz. Allah mekanını cennet eylesin milletimize başsağlığı diliyorum."

Mikail PELİT/ MALATYA, -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Malatya Adli Tıp Kurumu Eğitim Bir Sen Gümüşhane PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title