Haberler

Prof. Dr. Ahmet Akın'ın sözleri gündem oldu: Binlerce erkek Zeynep Kamil'de kız olmak için bekliyor

Güncelleme:

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın'ın katıldığı bir panelde yaptığı "Cerrahpaşa'da 4 bin kız erkek olmak, Zeynep Kamil'de de 2 bin 700 erkek kız olmak için bekliyor" açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın'ın, katıldığı "Aileni ve Neslini Koru" programında yaptığı konuşma gündem yarattı.

"2030'A KADAR BU BÖYLE DEVAM EDECEK"

400 bin çocukta görülen sorunları dile getiren Akın, ''Binlerce çocukta ateizm, deizm ve agnostizm ile manen ölüm, eşcinsellik ile toplumsal ölüm ve intihar ile madden ölüm görülüyor. 3'ü de bir çocukta görülür mü? 2030'a kadar bu devam edecek. Çünkü biz yokuz.

"BU KİŞİLERİN YÜZDE 99'UNDA HİÇBİR SORUN YOK"

Bu çağın 5 temasından söz ediyorum. Eğlence, özgürlük, kadın hakları, hayvan hakları ve çevre sevgisi, çocuklara buradan geliyorlar. Buradan gelirken de müzik, moda, sinema ve diziyle geliyorlar. Şöyle anlatıyorlar bunlar dinde yok. Cerrahpaşa'da 4 bin kız erkek olmak için bekliyor. Zeynep Kamil'de de 2 bin 700 erkek kız olmak için bekliyor. Yaşları kaç biliyor musunuz? 12 ile 19 yaş arasında. Ve ben şuna eminim yüzde 99'unda hiçbir sorun yok. Yönlendirilmiş, özendirilmiş. Ve şunu diyor çocuklar 'cool gösteriyor'. İsimleri Ayşe, Zümra, Meryem, Asiye isimler böyle...'' diye konuştu.

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞIYOR

Prof. Dr. Ahmet Akın'ın gençlerle ilgili gündem yaratan açıklamaları sosyal medyada büyük ses getirirken, çok sayıda kullanıcının yaptığı yorumların ardından olay kısa sürede Twitter'da TT oldu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Zeynep Kamil Cerrahpaşa Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500

Yorumlar (8)

Burak Ergül:

Çok doğru söylemiş .Etrafımızda bu şekilde kız olmak isteyen 12-13 yaşında erkek çocukları vardı , işinin ehli psikologlara götürüldüler ve bazı gıdaları yasakladılar kadınlık hormonlarını arttıran gıdalar vs hepsi düzeldiler .erken teşhis hayat kurtarır .

227
11
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Hoca sende abartmışsın. Elinde lgbt bayraklarıyla soıkaklarda gösteri yapanalrı artık sokağa çıkmasına engel olmak lazım.

97
117
yanıtYanıtla
Ic Minnak:

"Cinsiyet degistirme ameliyatlarini yasaklamak lazim" diyemeyecek kadar ozgur, LGBT bayragina tahammul gosteremeyecek kadar tutucu bir beyin.

yanıt37
yanıt84
Mehmet Candan:

Lgbt nin ne olduğunu bilmeden boş yapanlar, kimse aşağılanmaya meraklı değil. İnsanların iç dünyasında nelerle mücadele ettiğini bilemezsiniz. Sizler karşı cinse ilgi duyuyorsunuz diye hiç dışlandınız mı? Ama onlar kendi cinsine ilgi duyuyor diye afaroz ediliyor.

18
165
yanıtYanıtla
Ic Minnak:

Sekulerde boyle bir kopus yok diyor, ozgurluk eglence diyor yorumcular mesrubat, gida anliyor :)) Hocanin kendini ait hissettigi kitleyi daha cok incelemesi lazim :))

20
56
yanıtYanıtla
Heno Can:

BU DÜZENİ DURDURABİLECEĞİNİZİ SANMIYORUM, İSTEDİĞİNİZ KADAR AÇIKLAYIN SON GELİYOR VE ARTIK GELSİN BU KADAR KÖTÜLÜK YETERLİ. KÖTÜLÜĞÜN TEMSİLCİLERİ VE DESTEKÇİLERİ BİZİZ...

47
24
yanıtYanıtla
muhasebe muhasebe:

hazır yiyecek yemeyin.meşrubat içmeyin.doğaya dönün.yoksa bay bay hepimiz.

56
4
yanıtYanıtla
Fahri Çelik :

Bunları bu hale kim getirdi? Utanmadiktannsonra dilediğini yap diyen bir medeniyetin yerine "utanmada neymiş özgürlük var" diyen beyinler çoğalınca afedersiniz he türlü sapıklık normalleştiriliyor ve utanmadan dine suç buluyorlar yazık

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title