Haberler

Popçu Gökçe'den Pazarcık'ta 20 Bin Kişiye Konser

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi'nde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Gurbet Şöleni kapsamında konser veren popçu Gökçe'yi yaklaşık 20 bin kişi izledi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi'nde Belediye tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Gurbet Şöleni kapsamında konser veren popçu Gökçe'yi yaklaşık 20 bin kişi izledi.

Pazarcık Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Gurbet Şöleni etkinlikleri kapsamında pop müzik şarkıcısı Gökçe konser verdi. Celal Doğan Parkı'nda düzenlenen konsere; Pazarcık Kaymakamı Mustafa Sarıkaya, Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun, CHP Gaziantep milletvekilleri Ali Serindağ ile Mehmet Şeker, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, Pazarcık Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Sel, Pazarcık İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Nabi Aslan, Pazarcık Emniyet Müdürü Murat Gözübenli, Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara'nın aralarında bulunduğu yaklaşık 20 bin kişi katıldı.

Gecede konuşan Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara, gurbetçiler için 3 yıldır düzenledikleri şölenlerin geleneksel hale getirildiğini belirterek, "Türkiye'deki adını duyuran bir ilçe olması yolunda her türlü çaba ve mücadeleyi bugüne kadar verdik. Türkiye'de birçok ilin bile bu organizasyonları yapamadığını biliyoruz. Ama biz ilçemizde bunu gerçekleştiriyoruz. Bu tür etkinliklerle gurbetle sılayı birleştirdik. Gurbetçilerimizin, halkımızın, barış ve kardeşlik duygularını pekiştiriyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan Gökçe, 2 saat boyunca albümlerinden seslendirdiği şarkılarla gurbetçilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin ardından Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara, Gökçe'ye çiçek ve çeşitli hediye verdi. Şölen, havai fişek gösterisi ile sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title