Haberler

Pompalı Tüfekle Arkadaşını Vuran Şahıs Tutuklandı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde iddiaya göre pompalı tüfekle kazara arkadaşını vurarak ölümüne neden olan zanlı tutuklandı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde iddiaya göre pompalı tüfekle kazara arkadaşını vurarak ölümüne neden olan zanlı tutuklandı.

Olay, Kadirli ilçesi Savrun Mahallesi'nde bir kafede meydana geldi. İddiaya göre, Hatay Serinyol'da acemi birliği eğitimini tamamlayarak memleketi Kadirli ilçesine izne gelen Kemal Solak, arkadaşı N.K.'nın işlettiği kafeye gitti. Bir süre sonra kafeden silah sesi duyuldu. Kanlar içinde yerde yatan Kemal Solak, kafenin karşısındaki Özel 7 Mart Hastanesi'ne kaldırıldı. Kurşun başına isabet eden Solak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis, kafe işletmecisi N.K.'yı pompalı tüfekle birlikte gözaltına aldı. N.K.'nın polise verdiği ilk ifadede, kendisine ait tüfekle ölen arkadaşının oynadığını, kendisinin de tüfeği boş zannederek yanlışlıkla tetiğe bastığını söylediği öğrenildi. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayda ölen Kemal Solak, bugün Kadirli ilçesine bağlı Alibeyli köyünde toprağa verildi. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Serinyol Kadirli Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title