Haberler

Savcıdan Şok Talep! Polisten Dayak Yiyen Kadına 8 Yıl Hapis

Güncelleme:

İzmir'de, Fevziye Cengiz isimli kadını döven ve görüntüleri çıkan polislere, 1 yıl hapis isteminde bulunan savcı, kadına ise 8 yıl hapis talebinde bulundu.

İzmir’de Karabağlar Polis Merkezi’nde Fevziye Cengiz isimli kadını dövdükleri görüntülerle ortaya çıkan polislerin “işkence” suçundan yargılandığı davada mütalaa veren savcı Göksel Er, üç polisten ikisine 1,5 aydan 1 yıl 1 aya kadar hapis cezası isterken, bir polisin ise beraatına karar verilmesini talep ederken dayak yiyen kadına 8 yıl, haberi yapan gazeteciye ise 6 yıl hapis talebinde bulundu.

Milliyet'in haberine göre, Savcı Er, mağdur Fevziye Cengiz hakkında ise polislere hakaret ettiği ve direndiği gerekçesiyle 2 yıl 1 aydan 8 yıl 9 aya kadar hapis cezası istedi.

Fevziye Cengiz dövülürken perdeleri kapatarak dışarıdan görülmesini engelleyen polis Nevzat Ataseven’e ise, “yaralama suçuna yardım” etmekten sadece 3 aydan 9 aya kadar hapis cezası verilmesi istendi.

"KIZGINLIKLA İŞLEDİLER"

Savcı Er, dakikalarca dövülen Cengiz’in, “gözaltına alınırken hakaret ettiği, polisin koluna eliyle vurduğu, tırmaladığı ve ittiğini” iddia etti. Savcı Er, görüntülere yansıyan dayağı işkence saymama gerekçesini ise “sanık polislerin işkence kastı ile değil, kendilerine hakaret edilmesinden duydukları kızgınlıkla bu suçu işlemişlerdir” ifadesiyle açıkladı.

HABERİ YAPAN GAZETECİYE 6 YIL HAPİS İSTEMİ

Bu mütalaaya ilişkin haberin Milliyet gazetesinde Kemal Göktaş’ın imzasıyla yayınlanmasının ardından suç duyurusunda bulunan savcı Göksel Er, haberde mütalaaya ilişkin, “skandal” ifadesinin kullanılması nedeniyle kendisine hakaret edildiğini ileri sürdü.

Savcı Er, haberin yayınlandığı internet sitelerinde hakkında çok sayıda olumsuz haber yapıldığını da belirterek haberle yargılamanın etkilenmeye çalışıldığını ileri sürdü. Er, Göktaş hakkında 3 yıldan 6 yıla kadar hapis öngören, “kamu görevlisine hakaret” ve “yargı görevini yapanı etkilemeye teşebbüs” suçlarından soruşturma açılması istedi. Er’in suç duyurusu üzerine İstanbul Başsavcılığı, Göktaş hakkında soruşturma açtı. Göktaş, talimatla Ankara Başsavcılığı’na ifade verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Göktaş Karabağlar Milliyet İzmir Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500

Yorumlar (17)

izmirli:

türkiye işte normal bakmak lazım yumurta atana 10 yıl vatandaşa kurşun sıkan polise 6 yıl ceza verirler

20
15
yanıtYanıtla
vatandaş:

hangi vatandaş terörist diyecektin herhalde

yanıt0
yanıt0
cem tuna:

Bu ne tür bir rezilliktir? Polis tarafından sille tokat dövülen kadına ceza? Bunu haber yapana ceza? Böyle kepazelik olmaz. . .

22
11
yanıtYanıtla
adımızı yazalım arkadaşlar:

arkadaşlar yorum yapmayın şimdi bu savcı bizede ceza verir

23
6
yanıtYanıtla
hasan:

ay canım ne kadar masumsun bu görüntüleri nasıl elde ettin onuda yaz nasıl medyaya sızdı

11
8
yanıtYanıtla
ÖKKEŞ:

Fatih Kardeşim Kendi ifadende çelişkidesin zapt edilemeyen birine nasıl kelepçe takılır kimin kardeşi olursa olsun görevini yapan kolluk kuvvetine hakaret eden herkes cezasını çekmeli

10
6
yanıtYanıtla
Ali:

Burasi Turkiye adalette kimmiş resmi kiravatli teröristlerimiz var

11
5
yanıtYanıtla
ankara...:

''izmir''rumuzluya. . . yorumunuz çok ama çok salakça olmuş. . . kadın zil zurna değil isterse 24 saat alkollü sarhoş olabilir. . . bunun gereği karakolda dövülmek midir?. . . veya karakolda sövüp küfretmişse karşılığı dövülmek midir?. . . polislerin görev yapması engellenmişse polislerin şikayetçi olması gerekir. . . kadın sarhoşsa yapılacak bellidir polisin görev yapmasını engellemişse yapılacak bellidir. . . eğer polis ''kadın bizim görev yapmamızı engelledi bize bağırdı''diyerek kadını dövmüşse, kadının yakınlarıda bizim kadını dövenleri alacağız döveceğiz derse nolacak peki. . . polis ceza veremez şiddet uygulayamaz(istisna durumlar hariç-bu olay istisna grubuna girmez). . .

10
5
yanıtYanıtla
BÜLENT:

POLİS KARAKOLUNUN KARŞISINDA İS TANBULUN GÖBEĞİ GAZİOSMANPAŞA GEÇE SABAHA KADAR SİLAH ATIYOLAR POLİS ARIYOZ YOK PARA BULDUK DE BAK NASIL KOŞUYOLAR BU DEVLET DEĞİL İNSANLAR ARTIK NE OLMUŞ GÖRÜN. . .

6
8
yanıtYanıtla
mıro:

kadın dediginiz şahıs ın meslegini biliyormusunuz

8
6
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title