Haberler

Polis Memuru Evinde Ölü Bulundu

Muğla'da 5 yıldır görev yapan 42 yaşındaki polis memuru Fatih Keskin, meslektaşları tarafından evinde ölü bulundu.

Muğla'da 5 yıldır görev yapan 42 yaşındaki polis memuru Fatih Keskin, meslektaşları tarafından evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Keskin'in, Sinop'a tayini çıktı. Tayininin çıkması nedeniyle eşyalarını taşımak için nakliye firmasıyla anlaşan Keskin, Gelişim Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki evine gitti.

Bir süre sonra eve gelen nakliyeciler, Keskin'in telefona cevap vermemesi ve kapıyı açmaması üzerine emniyet yetkililerine haber verdi. Keskin'in evine gelen meslektaşları, kapıyı kırarak içeri girdi. Polis ekipleri, Keskin'i tek kurşunla göğsünden vurulmuş bir şekilde buldu. Yapılan incelemede Keskin'in hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerinin incelemesinin ardından Keskin'in cenazesi Muğla Adli Tıp Morgu'na gönderildi.

Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Keskin'in ölüm nedenini belirlemek için çalışma başlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Fatih Keskin Köyceğiz Sinop Muğla 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title