Haberler

PlayStation Tutkunları Beyond: Two Souls ile Kazanıyor

Güncelleme:

PlayStation Türkiye Forum, son dönemin en çok ses getiren oyunlarından Beyond: Two Souls'u konu alan eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

PlayStation tutkunları PlayStation Türkiye Forum'da Beyond: Two Souls ile kazanıyor!

Beyond: Two Souls ile ilk bilenlerin kazandığı yarışmada, günün sorusuna herkesten önce cevap veren ilk 4 kişiye oyun temalı sweatshirt hediye ediliyor.

İlk bilip kazanan olmak için saatleri 12.00'ye ayarlamak yeterli!

Ellen Page ve Willem Dafoe'nun başrol karakterlerine hayat verdiği Beyond: Two Souls, tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de oldukça ses getirdi. Güçlü hikâyesi, sinematik deneyimi oyunlaştıran kurgusu ile PlayStation® 3'ün son dönemdeki en başarılı oyunlarından olan Beyond: Two Souls, PlayStation Türkiye Forum'da eğlenceli bir yarışmaya ilham verdi. PlayStation topluluk üyeleri, her gün saat 12.00'de http://community.eu.playstation.com adresinden erişilebilen Forum'da buluşuyor ve "Beyond: Two Souls ile İlk Bilenler Kazanıyor!" konu başlığı altında yayınlanan "Günün Sorusu"na doğru yanıtı en önce vererek kazanıyor. Her gün aynı saatte Beyond: Two Souls hakkında yayınlanan günün sorusuna en hızlı şekilde, doğru yanıt veren ilk 4 kişi Beyond: Two Souls sweatshirt'ü kazanıyor. PlayStation Türkiye Forum'un ödüllü etkinlikler serisinin ilki olan bu mini yarışma 1 Kasım 2013 tarihine kadar sürecek.

PlayStation tutkunlarının buluşma platformu: PlayStation Türkiye Forum

Türkçe PlayStation Forum, PlayStation tutkunlarının diğer oyuncular ile iletişim kurabildiği, oyunlar, PlayStation dünyasından yenilikler ve indirim fırsatlarıyla ilgili haberleri takip edebildiği dinamik bir platform olarak kısa bir süre önce hayata geçti. Türkiye'nin dört bir yanından oyuncu topluluğunun hep birlikte etkinliklere katılabileceği platformda, ürün ve servisler ile ilgili soru, görüş ve öneriler de paylaşılabiliyor. Ayrıca forum, PlayStation eğlencesini paylaşmak için ödüllü etkinliklere de ev sahipliği yapıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ellen Page Türkiye Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title