Haberler

PKK'lı Teröristler Derecik'te Üs Bölgelerine Saldırdı

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi'nde bulunan askeri üs bölgelerine, bir grup PKK'lı teröristler tarafından havan ve uçaksavarlarla saldırı düzenlendi.

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi'nde bulunan askeri üs bölgelerine, bir grup PKK'lı teröristler tarafından havan ve uçaksavarlarla saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık verdiği saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

Hakkari'nin Irak'a sıfır noktasında bulunan Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi'nde Umurlu 34'üncü Hudut Bölüğü ile Kamışlı ve Gediktepe üs bölgelerine, bugün saat 16.40 sıralarında PKK'lı teröristler tarafından havan ve uçaksavarlarla saldırı düzenlendi. Bölgedeki askeri birlikler saldırıya anında karşılık verdi. Ölen ya da yaralanan olmadığı saldırı sonrası bölgede başlatılan operasyonlar sürüyor.

- Hakkari

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şemdinli Derecik Hakkari PKK 3.Sayfa Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title