Haberler

Kutlu Doğum Etkinliği İçin Geniş Güvenlik Önlemi Alındı

Güncelleme:

İstanbul Bakırköy'de Peygamber Sevdalıları Platformu'nun düzenlediği etkinliğe HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, yurtdışından davetliler ve çok sayıda kişi katıldı.

Peygamber Sevdalıları Platformu'nun İstanbul Bakırköy'deki halk pazarında gerçekleştirdiği Kutlu Doğum etkinliğinden saatler öncesi polis alan çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Giriş noktalarına TOMA'lar konuşlandırıldı.

Vatandaşlar polis noktalarında üst araması yapılarak alana alındı. Üst aramaları yapılırken de 2 polis kamerasının miting alanına girenleri tek tek kaydetmesi dikkat çekti.

SIK SIK TEKBİR GETİRDİLER

Etkinlik alanında kadınlar ve erkekler için ayrı bölümler oluşturuldu. Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda Hz. Muhammed'in hayatı anlatıldı. Etkinlikte ayrıca şiirler ve Türkçe, Kürtçe, Arapça ilahiler seslendirildi; bu sırada alanda bulunanlar sık sık tekbir getirdi.






Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Ali Gönül Bakırköy Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500

Yorumlar (63)

A:

EYYY AHALI, KURANIN TÜRKCESINI OKUYUN VE BU DIN TÜCCARLARINDAN UZAK DURUN

18
32
yanıtYanıtla
müslüman:

konu bu pis igrencere gelince polis korur tabi

16
34
yanıtYanıtla
kemalist1881:

ne günlere kaldık işid teröristlerini koruyan polis TANRI VATANI VE TÜRKÜ KORUSUN bu yobazlardan

28
18
yanıtYanıtla
A:

PKK yetmedi simdide Türkiyeyi yobazlar güruhu dinciler sardi. Allah türkü korusun

25
17
yanıtYanıtla
ysf:

ulan sen musluman degılmsıın ALLAH tan korkun yokmu bu nasıl bır yazı tukuruk olsan tukurecegım yere acırım senın gıbı bpıslıgı

yanıt15
yanıt11
tektürk:

bunlar insanlık ve islam düşmanı canilerdir işidin destekçileridir akp nın koruması altındadırlar bu meshepçilere, tarikatçılara hurafalara itibar etmeyiniz çocuklarınızı uzak tutunuz bilhassa akp den uzak tutun çocukları

27
15
yanıtYanıtla
anti aktrol:

KURBAN OLASINIZ KUTLU DOĞUM A SİYASETE BULAŞTIRDINIZYA TÜÜÜÜÜÜÜÜÜ SİZE

15
24
yanıtYanıtla
TIROVIRO:

DEAŞ MANTIĞI DAHA ÇOK YAYILACA VE CANLAR YANACACAK uzun adam SAYESİNDE

23
12
yanıtYanıtla
ANTİ TIROVIRO:

TIROVIRO GELMİŞ TIROVIRO GİTMEZSİN İNŞALLAH RABBİM HİDAYET NASİP EDER İNŞALLAH

yanıt1
yanıt6
GERGIDAN:

ULKE AFGANISTANA DONMUS MUBAREK, ATALARIMIZ BU GUNLER ICIN MI SEHIY OLDU BRE UTANMAZ CAHIL SURULERI

21
13
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title