Haberler

Perakendenin 'Güneş'i 14'üncü Kez Parladı!

Güncelleme:

Perakende sektörünün en prestijli ödülü olarak kabul edilen ve 14 yıldır sektörde ses getiren "Perakende Güneşi Ödülleri" sahiplerini buldu.

Perakende Güneşi Ödülleri'nde Yaşam Boyu Başarı Ödülü'ne 'Hamzagil A.Ş. Kurucu Başkanı Aykut Hamzagil' layık görüldü.

Her yıl başarılı ve özgün çalışmalarıyla sektörün gelişimine katkıda bulunan kişi ve kurumlarının ödüllendirildiği sektörün en prestijli ödülleri olan "Perakende Güneşi Ödülleri" 27 Kasım 2014 Perşembe günü Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşen törende sahiplerini buldu.

'Gratis Özel Ödülü', 'Perakendeye Katkı Ödülü', 'En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü', 'Genç Liderler Ödülü', 'En Başarılı Sosyal Medya Kullanım Ödülü' ve 'En Başarılı İnsan Kaynakları Uygulaması Ödülü' Yaşam Boyu Başarı Ödülü kategorilerinin ödüllendirildiği tören, perakende sektörü ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Perakende sektörüne yönelik etkinlikleri ile fark yaratan, katma değer sağlayan ve sektörü aynı çatı altında toplayan Soysal tarafından düzenlenen Perakende Günleri "Perakende Güneşi Ödülleri" ile sona erdi. Her yıl olduğu gibi sektörden gelen yoğun katılım sonrasında ayrıntılı ve titiz bir süreçle belirlenen ödüller 7 ayrı kategoride verildi.

Perakende Güneşi Ödülleri'nin en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen ve sektöre yıllarca hizmet eden başarılı isimlere verilen Yaşam Boyu Başarı Ödülü'ne ise bu yıl Hamzagil A.Ş. Kurucu Başkanı Aykut Hamzagil layık görüldü.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title