Haberler

Pepee TV, çocuklara ara tatilde 'Atatürk İlkelerini' anlatacak

Güncelleme:

Yerli dijital çocuk platformu Pepee TV, ara tatilde çocuklara 'Atatürk İlkelerini' anlatacak.

Yerli dijital çocuk platformu Pepee TV, ara tatilde çocuklara 'Atatürk İlkelerini' anlatacak.

Türkiye'nin ilk dijital çocuk platformu Pepee TV, içeriğini zenginleştirmeye okulların ara tatile girdiği dönemde de devam ediyor. Yayına başladığı Mayıs ayından bu yana izlenme rekorları kırarak çocuklar ve ebeveynlerin favori kanalı haline gelen Pepee TV, şimdide çocuklara Atatürk ilkelerini öğretecek. Çocuklar, ara tatil boyunca Atatürk ilkeleri olan Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik, Halkçılık, Devletçilik, Laiklik ve İnkılapçılık konularını Pepee TV'yi izleyerek öğrenecekler. Eğlenerek öğrenme imkanını sunan Pepee TV, 'Atatürk İlkeleri' videolarını Atatürk Haftası nedeniyle özel olarak hazırladığı bildirildi.

Ara tatilde Pepee TV'de yeni içerikler

Yapılan bilgilendirmede; Pepee TV, ilk ara tatilde yeni içeriklerle de çocuklara eğlence ve öğrenme imkanı sunacak. Yeni içerikler dahilinde doğallığı ve neşesiyle mutluluk veren Heidi'nin yeni maceraları, mücadeleyi, yaşamı ve arkadaşlarını çok seven Arı Maya, oyun bulmayı ve sorun çözmeyi seven iki kafadar Leliko, akrabaları ile birlikte yaşamı keşfeden, maceradan maceraya atılan RGG Ayas, düş gücü çok yüksek ve sürekli bir serüven içinde olan Hapur Hupur Oli, biricik kardeşi ve oyun arkadaşıyla serüvenden serüvene koşan Stella ve Sam'in en yeni bölümleri izleyicilere sunulacak.

Ayrıca, ara tatil boyunca, Pepee'nin ve RGG Ayas'ın sinema filmleri de 'keşke paketi'nden izlenebilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Pepee Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title