Haberler

Pelin Batu, Ankara Saldırısının Ardından Hükümeti Suçladı

Güncelleme:

Pelin Batu, Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından attığı tweette "yeni bir Türkiye inşa ettiler" diyerek hükümeti suçladı.

Ankara Kızılay meydanında dün 18.30 sıralarında patlama yaşandı. Yaşanan terör saldırısı nedeniyle 30 kişi olay yerinde 7 kişi ise hastanede hayatını kaybetti. 7'si polis 122 kişi yaralandı.

"YENİ BİR TÜRKİYE İNŞA ETTİLER"

Yaşanan kanlı olayın ardından pek çok kesimden tepki gelirken Pelin Batu da o isimlerden biriydi.

Batu, "Bombaların patladığı, korku ve güvensizlik içinde yaşamaya çalıştığımız yeni bir Türkiye inşa ettiler. Böyle bir kötülüğü haketmiyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Pelin Batu Kızılay Türkiye Magazin Güncel Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500

Yorumlar (114)

anavatan:

lan pelin kral geçse türkiyenin başına düzelmez birlik olmazsa şuan iyi yerlerdeysek şimdiki hükümet sayesinde bizde askerden geldik çatışmadan söz konusu vatansa savaşa gireriz kaçmayız 4 bir yanımız düşman dolu böyle konuşanlar boş gir tsk nın içine o zaman türkiyenin büyüklüğünü göreceksin ama sen chp bdp zihniyeti çok geride kalmışşsınız ankara katliamındaki vatandaşlarımıza allahtan rahmet mekanları cennet olsun doğru yolda gidiyoruz bunlatr tehdit türkiyeyi batı uşakları yapmak

105
21
yanıtYanıtla
LL:

AKP SADECE BU ÜLKEDE RANT YAPTI RANTÇI AKP BOL BOL YANDAŞLARA HERYERİ KARIŞ KARIŞ SATTILAR BUNUN ADINA HİZMET DEDİLER BOL BOL GÖKTELEN VE ÖZEL HASTANELER YAPTILAR VE O HASTANELERE PARASI OLMAYAI ÖNÜNDEN BİLE GEÇEMEZSİN PİSLİKLER VE SADECE KENDİLERİNİ ZENGİN YAPTILAR BAŞKADA HİÇ BİRŞEY YAPMADINLAR SONUÇ HERŞEY ORTADA

27
96
yanıtYanıtla
MEHMET:

ÖLENLERİN VEBALİNİ AKP NİN ÇIKARCI TARAFTARI ÇEKER İNŞALLAH

60
37
yanıtYanıtla
HERŞEY OLURLAR TÜRKİYELİ OLMAZLAR:

RUS OLURLAR, ERMENİ OLURLAR, YERİ GELİR AKP GİTSİN DİYE PKK LI BİLE OLUYORLAR. . BİRTEK TÜRKİYELİ OLMAZLAR. . . İÇİMİZDEKİ VATAN HAİNLERİ. . .

91
5
yanıtYanıtla
zavallı...:

Söz konusu olan Türkiye. . Türkiye. . hani babayın, Büyükelçi olarak yurtdışında temsil ettiği, sizinde tüm imkanlarını sonuna kadar sömüre, sömüre yediğiniz Ülke. . Hükümet''le, Partilerle şunla, bunla ne ilgisi var, sana söylenecek laf çokta, harcanacak kelimelere değmeyecek bir zavallısın. o kadar. .

94
2
yanıtYanıtla
:

pelin hakkaten saçmalıyorsun kes sesini

48
42
yanıtYanıtla
Kemal Kisa:

ULAN HIRZISIN HICMI SUCU YOK BE. . Terörist kendini havaya ucuruyorPelin devleti sucluyor zaten senin gibiler böyle konustugu icin terör bitmiyor Pelin hanim

71
19
yanıtYanıtla
krm:

hdpkk oy atan aydın ve sanatcılarda tc vatandaşlıgından istifa etmeli ermeni vatandaşlıgı yakışır sizlere

71
18
yanıtYanıtla
cumartesi:

arab ülkesi gibi türkiye rüyası gerçek oldu vatandaşın can güvenliği sıfırlandı kimsenin binlerce koruma ordusu yok kandili bombala millet avunsun millet dediğim ak koyunlar onlar sitem hiç etmiyecek duyguları vijdanı körermiş yapay insan olmuşlar aklı başında konuşmuyorlar bile

18
60
yanıtYanıtla
ali baba:

kim bu yaa. . laf konuşuyoo!

58
17
yanıtYanıtla
Tüm 114 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title