Haberler

Paul Walker'ın Son Görüntüleri

Güncelleme:

Los Angeles'ta bir trafik kazasında yaşamını yitiren "Hızlı ve Öfkeli" film serisinin yıldızı Amerikalı aktör Walker'ın son görüntüleri yayınlandı.

Yayıncı Ame Van Iden'ın pazar günü Los Angeles'ta geçirdiği bir kaza sonucu yaşamını yitirdiğini belirttiği "Hızlı ve Öfkeli" filminin yıldızı Paul Walker'ın havalimanında çekilen son görüntüleri ortaya çıktı.

EN SON HAVALİMANINDA GÖRÜNTÜLENDİ

2001'den bu yana 5 farklı 'Hızlı ve Öfkeli' filminde boy gösteren başarılı aktör, dünya çapında tanınan serinin bugünlerde çekilmekte olan 7. filminde de rol alıyordu. Hızlı ve Öfkeli'nin 7.'sinin çekimlerine ABD'deki Şükran Günü tatili sebebiyle ara verilince seyahat için havalimanına giden Walker'ın son görüntüleri burada magazin muhabirleriyle sohbet ederken çekildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Los Angeles Paul Walker Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title