Haberler

Paramount yapımı 'Tulsa King' dizisi TV+'ta yayınlanacak

Güncelleme:

Paramount yapımı 'Tulsa King' dizisi, 12 Ekim'den itibaren Türkiye'de sadece TV+'ta yayınlanacak. Ünlü oyuncu Sylvester Stallone'un başrolünde olduğu suç draması olan dizi, New York'lu bir mafya babası olan Dwight 'The General' Manfredi'nin hikayesini anlatıyor. Yapımcılığını Terence Winter'ın üstlendiği dizi, her hafta iki yeni bölümle ekrana gelecek.

Paramount yapımı Sylvester Stallone'un başrolünde  olduğu 'Tulsa King' dizisi, 12 Ekim'den itibaren Türkiye'de TV+'ta yayınlanacak.

Platformdan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"TV+, dünya genelinde beğeniyle izlenen yapımları ekran tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ekim ayında da dizi, film, spor, belgesel, çocuk gibi farklı kategorilerdeki içerikler TV+ ekranlarına geliyor. Bu ay dizi kategorisinde öne çıkan yapımlar arasında 'Tulsa King' yer alıyor. Ünlü oyuncu Sylvester Stallone'un aynı zamanda ilk dizisi olan 'Tulsa King', 10 bölümlük ilk sezonuyla Türkiye'de TV+'ta yayınlanacak.

"Başrolünde Sylvester Stallone'un oynadığı bir suç draması olan Paramount yapımı Tulsa King, New York'lu bir mafya babası olan Dwight The General Manfredi (Stallone) üzerine yoğunlaşıyor. 25 yıllık esaretten sonra hapishaneden çıkan The General, patronu tarafından iş kurması için Tulsa'ya sürgün ediliyor. Bu mafya ailesinin çıkarlarını gözetmeyeceğini fark eden Dwight, kendi suç ekibini kurmaya başlıyor. Yapımcılığını The Sopranos ve Boardwalk Empire gibi suç dramalarının başarılı ismi Terence Winter'ın üstlendiği dizinin yaratıcısı ise Taylor Sheridan."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sylvester Stallone Terence Winter The General New York Türkiye Dizi Belgesel Dizi Kültür Sanat Güncel Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title