Haberler

Paralel Yapı Operasyonunda 3 Merkez Valisi ve Önemli İsimler Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Bu sabah yapılan ve 18 ili kapsayan Paralel Yapı operasyonunda detaylar netleşmeye başladı. Ankara'da 3 merkez valisi ve çok sayıda önemli isim gözaltına alındı.

Bu sabah düğmeye basılan Paralel Yapı operasyonunda şok detaylar ortaya çıktı. Ankara'daki operasyonda merkez valileri, emniyet müdürü, yardımcıları ve müfettişler gözaltına alındı.

ÖNEMLİ İSİMLER GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda Merkez Valileri Ahmet Kaya, Mehmet Oduncu, Sadık Altınkaynak, İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu'nda Mülkiye Müfettişi Ferda İleri, eski İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, eski Afyon Polis Okulu Müdürü Müjdat Karagöz, eski İzmir Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Şevik ile eski organize suçlarda görevli Şube Müdür Yardımcısı Taner Aydın, Eskişehir Vali Yardımcısı Mesut Kesen dahil 44 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

RAPORDAKİ ŞOK DETAY

İçişleri Bakanlığı Müfettişleri'nin hazırladığı raporda, Merkez Valisi Mehmet Oduncu ve Eskişehir Vali Yardımcısı Mesut Kesen'in İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Merkezi'nden elde ettikleri bilgileri FETÖ'ye sızdırdıkları ortaya çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İçişleri Bakanlığı Mehmet Oduncu Eskişehir Güncel Haberler

500

Yorumlar (79)

YAZIKLAR OLSUN:

HERKESE YAPIŞTIR PARALELCİ YAFTASINI AT İÇERİ. NASIL MEMLEKET OLDUK YAZIKLAR OLSUN.

38
28
yanıtYanıtla
yoldas Mobil-ANDROID:

Mantigin bittigi yerde fasist akp baslar

38
8
yanıtYanıtla
rer:

ohhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa çüüüüüüüüüüüüüşşşş bu operasyon askerlere kurulan kumpasla alakalı bir ne istediğinize karar verin hele

yanıt0
yanıt2
Hizmet:

ALLAH cemaatin hizmetlerinden razi olsun!

20
20
yanıtYanıtla
Yiyicileri sevmeyin din sömürür onlar:

hadi len beyin fakiri

yanıt16
yanıt3
erzurumlu:

KİMSE BUNLARA ÜZÜLMESİN. SINAVLARADA FAKİR FUKARA ÇOCUKLARINI ELENİRKEN İYİYDİ. ŞİM ALLAH ONLARIN BAŞINA NASIL BELA GETİRDİ. HİÇ KİMSE ONLARA ÜZÜLMESİN HATA ELLİNİZDEN GELDİĞİ KADAR DEVLETE DESTEK VERİN VERİN Kİ BU HAİNLER BİTSİN YA DA BUNLAR KALSALAR TÜM FAKİR FUKARALAR ZARAR GÖRÜR. DÜŞÜNÜN 12 YILDA KİNSEYİ POLİSLİKTE GEÇİRMİYORDU SADECE KENDİ LEMANLARINI GEÇİRİR. VE BELLİ MAKANLARDAN YARDIMN EDEREK BİLGİ BELGE SES KAYITLARI ÇEKEREK DEVLETİ ELE GEÇİRMEYE BAŞLADILAR

32
5
yanıtYanıtla
AAAAMobil-ANDROID:

Paralel yapıyla ve pkk ile sonuna kadar mucadele halk size bunun icin oy verdi.

24
12
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

''''İnlerine Girilecek. '''' dendi ve İnlerine girilmeye devam edilecektir!. . Devletine ihanet etmenin hesabı sorulacaktır. Ülkenin yöneticilerine hakaretlerin hesabı sorulacaktır!. . Ülke yöneticilerine laf ederken bir kez daha düşünün derim!. .

20
16
yanıtYanıtla
FatsalıMobil-IOS:

Paralelin kökü kazınacak

10
25
yanıtYanıtla
BIRISIMobil-ANDROID:

iste halkımız buna oy verdi kimsenin kızmaya hakkı yok daha artık ülkede muhalefet kalmadı allah yardımcımız olsun^NEYE LAYIKSANIZ ONUNLA YÖNETİLİRSİNIZ^

24
10
yanıtYanıtla
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title