Haberler

Osman Pamukoğlu'nun Seçim Vaadi: PKK'yı 365 Günde Bitiririm

Güncelleme:

HEPAR Genel Başkanı Pa­mu­koğ­lu, "Gönüllülerden seçeceğim özel eğitimli, örgütlenmiş, donatılmış 20 bin kişilik birlikle terörü 1 yılda önleyeceğimi vaat ediyorum" dedi.

Hak ve Eşit­lik Par­ti­si­'nin (HE­PAR) Ge­nel Baş­ka­nı Osman Pamukoğlu, Hak­ka­ri Dağ ve Ko­man­do Tu­gay ko­mu­tan­lı­ğı dö­ne­min­de te­rör­le mü­ca­de­le­nin ön­de ge­len isim­le­rin­den bi­ri­siydi. Seçim barajı nedeniyle 7 Haziran seçimlerine bağımsız aday olarak gireceğini açıklayan Pamukoğlu "Gönüllülerden seçeceğim, özel eğitimli, örgütlenmiş, donatılmış 20 bin kişilik birlikle, terörü 1 yılda önleyeceğimi vaat ediyorum" dedi.

"SEÇMEN İTTİFAK YAPILMASINI İSTİYOR"

Sözcü gazetesine açıklamalarda bulunan Pamukoğlu, tutumlarından dolayı MHP ve CHP'ye eleştirilerde bulunarak şu ifadelere yer verdi: "AK­P'­yi alt et­me­nin yo­lu var. Ana­do­lu ve Trak­ya'da git­ti­ğim yer­ler­de halk, 'Ne olur it­ti­fak ya­pın, ne olur cep­he ku­rul­sun, güç bir­li­ği ya­pıl­sı­n' di­yor. Bu­nu ıs­rar­la ta­lep edi­yor­lar. Bu iş­bir­li­ği­nin de da­ha çok MHP ve CHP'y­le ya­pıl­ma­sı­nı is­ti­yor­lar. Sırf halk is­ti­yor di­ye MHP ve CHP'y­le ge­çen ekim ayın­da te­mas kur­dur­dum. MHP'­den bı­ra­kın ce­va­bı, te­le­fo­na bi­le çık­mı­yor­lar. MHP'­de sis­tem ta­ma­men ka­pa­lı. 'E­ve­t' de­me­yi de­ğil, 'ha­yı­r' de­me­yi de be­ce­re­mi­yor­lar.

"ONLAR DA 'HAYIR' DEMEYİ BECEREMEDİLER"

CHP'­den 'gö­rü­şe­li­m' de­nil­di. Ge­nel Baş­kan Ke­mal Kı­lıç­da­roğ­lu­'y­la 1 sa­at 15 da­ki­ka gö­rüş­tüm. Bu­gün­kü gü­cü­mü­zü bı­ra­kın en za­yıf dö­ne­mi­miz­de bi­le se­çi­me gir­di­ği­miz­de al­dı­ğı­mız oy­la­rın ör­ne­ği­ni ver­dim, 'Bun­la­rı si­ze ve­re­lim. Siz de, bü­yük il­ler­de çı­kar­dı­ğı­nız mil­let­ve­ki­li sa­yı­sın­dan son­ra­ki­le­re bi­zim gös­te­re­ce­ği­miz aday­la­rı ko­yun' dedim. Bu yol­la, CHP'­ya 3-5 da­ha faz­la mil­let­ve­ki­li se­çil­miş ola­cak­tı. 30 Eki­m'­e ka­dar bu ko­nu­da 'e­ve­t' ya da 'ha­yı­r' de­nil­me­si­ni is­te­dim. An­cak on­lar da 'ha­yı­r' de­me­yi be­ce­re­me­di­ler."

3. BÖLGEDEN ADAY OLACAK

Pamukoğlu, Silivri, Çatalca gibi ilçeleri de içine alan İstanbul 3. Bölgeden bağımsız milletvekili adayı olarak katılacağı seçim için bugün start verecek.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Osman Pamukoğlu Sözcü Politika Güncel Haberler

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500

Yorumlar (824)

YABGU:

AKP GOREVLENDIRMIS BUNU

171
4
yanıtYanıtla
O R H U N:

Bir sen eksiktin. .

157
13
yanıtYanıtla
CİHANBEYLİ ???Mobil-IOS:

Bu şarlatan ne dıyor yılarca orda görev yaptın neden bıtırmedın maymun

24
142
yanıtYanıtla
aaa:

MHP nin başında olması gereken lider.

9
68
yanıtYanıtla
sami karalı:

bu adam bir gün olsun ayık gezmedi be.

7
69
yanıtYanıtla
Ali canmobilWeb@haberler.com:

Düttürüdütdüüüüüüüüüt civcivler Açlıktan öldü be oğlum ufakta at öyle gel Zübük

17
55
yanıtYanıtla
DEMO:

adam kendini gundeme getırmek için konuşmuş iştee :DD spikere cevap bile veremıyor . . değiştirıyor

53
3
yanıtYanıtla
BaskentliMobil-IOS:

Yuru kim tutar seni osman

54
1
yanıtYanıtla
Şırnaklı Kürt:

Selam Arkadaşlar bu adamdan hiç kimseye fayda geleceğini zannetmiyorum çünkü bunların ne olduğu ortada. . . zaten kendisi de fazlasıyla belli ediyor. Ülkemizin İnsanları Akp Chp Hdp Mhp ve diğerleri biliyoruz ki hepimiz kardeş olduğumuzu biliyoruz ve ülkemizin refahını istiyoruz bazı dengessizler dışında! yani ortak noktalarımız başta İslam ve Kardeşliğimiz olmak üzere yeterince fazladır. ama bu gibi İnsanlar bunu pekte istemiyorlar bunlar için Din 1 planda olmadığı için bunlar bizlere her zaman sıkıntı yaşatmışlardır ve yaşatacaklar bu benim şahsi fikrimdir. Ben doğulu biri olarak Ülkemi canı pahasına sever ve Tüm Müslümanlar kardeşimdir Çünkü Dedelerimden bunu öğrendim Sellahaddin-i Eyyübi Kürttü ama ama İslam için savaştı Fatih sıltan Mehmet Handa Kürttü o da İslam için en iyi hizmeti vermiştir bu yüzden bunların yolundan gidenler varken bu gibi belirsizlerden bize hiç bir fayda gelmez. Tek Bayrak Tek Millet Tek Devlet Ve Tüm Diller görüşüm bu. . . Selametle

9
44
yanıtYanıtla
oktay:

görevdeyken yapsaydın ya. . . . anca konuşuyosunuz. . .

22
31
yanıtYanıtla
Tüm 824 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title