Haberler

Pakdil'den Açıklama

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, sürekli özlük haklarıyla gündeme gelen milletvekillerine haksızlık yapıldığını belirterek, "Temel yaklaşımımız millet iradesine saygınlığın ortaya"...

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, sürekli özlük haklarıyla gündeme gelen milletvekillerine haksızlık yapıldığını belirterek, "Temel yaklaşımımız millet iradesine saygınlığın ortaya konması olacaktır" dedi.

Pakdil, Parlamenterler Birliği'nin 2 bin 300 üyesi bulunduğunu belirterek, bu insanların Türkiye'nin kaderinin şekillenmesinde görev alan kişiler olduğunu ifade etti. Parlamenterler Birliği olarak görev yapan milletvekillerinin siyasal ve sosyal itibarının hak ettikleri noktaya gelene kadar çalışacaklarını dile getiren Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, şöyle konuştu:

"Milletvekilleri şu veya bu sebeple kasıtlı veya kasıtsız olarak özlük haklarıyla gündeme gelen insanlar olmamalıdır. Milletvekilleri halk tarafından seçilmiş, yasama organında görev yapmış, anayasa değişikliklerine imza atmış Türkiye'nin kaderinde rol oynamış, nihayetinde hükümetlerde görev almış, bakanlık, başbakanlık yapmış bütün insanların teşekkül ettiği bir gruptur. Türk Parlamenterler Birliğinin böyle bir özelliği vardır. Ama bizim temel yaklaşımımız milletvekillerimize olan duygularımızı, düşüncelerimizi, onların toplum indindeki karşılıklarının en güzel şekilde yer almasını temin etmektir. Temel yaklaşımımız millet iradesine saygınlığın ortaya konmasıdır."

Millet iradesiyle seçilen milletvekillerine büyük haksızlıklar yapıldığını ve hak edilmeyen sıfatlarla anıldığına vurgulayan Pakdil, bunlara fırsat vermeyeceklerini işaret etti. Milletvekillerinin itibarını, sosyal statülerini Millet iradesinde seçilmiş olan insanlara hakikaten bu anlamda çok büyük haksızlıklar yapılıyor. Hak etmedikleri sıfatlarla anılmalarına vesile veriliyor. Biz bunlara fırsat vermeyeceğiz. Milletvekillerimizin itibarını korumak amacıyla çalışmalar yürüteceklerini vurgulayan Pakdil, sözlerini şöyle tamamladı:

"Çünkü nihayetinde bu insanlar milletin içerisinden çıkmıştır. Milletin oyuyla seçilmişlerdir. Belki defeatle seçilenler vardır. Çok uzun yıllar parlamenterlik hayatı olan insanlar vardır. Bunlardan bir kısmı kamuda çok üst düzey görevlerde bulunarak gelmişlerdir. Bir kısmı emekli sınıfını temsil etmiştir. Yine bir kısmı daha önceden belediye başkanlığı, il genel meclis üyeliği, belediye meclis üyeliği gibi görevlerde bulunmuşlardır. Özel sektörde çok ciddi görevlerde bulunan insanlarımız vardır. Bu itibardan kastım bu insanlarımızı yüreklendirerek parlamentomuzun milletin değerlerini tamamen temsil eden millet iradesine hizmet eden insanların aşka şevke heyecana getirilmesidir. Herkesin bu yönde bir arzusu olabilir. O arzusu için milletin önüne çıkabilir. A veya b partisinden seçilebilir. Buna milletimiz karar verecektir. Özetle mücadelemiz bu itibarının gerçek anlamda sağlanması için olacaktır." - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Nevzat Pakdil Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title