Haberler

Özgürlük Ayağınıza Geliyor

Güncelleme:

The North Face, özgürlüğü koşu tutkunlarının ayağına getiriyor.

The North Face, dayanıklılık sporcularının ihtiyacı olan; hafif, birçok işlevi bulunan ve patika koşuları için uygun giysi, ayakkabı ve aksesuar tasarımlarına cevap vermek üzere 2012 İlkbahar Performans Koşu Koleksiyonunu sunuyor.

Popüler Flight Series™ koleksiyonundan da birçok parça içeren bu koleksiyon, uzak mesafe koşucularının sınırlarını zorlamalarına ve performanslarını arttırmalarına olanak tanıyor.

The North Face İlkbahar Koşu koleksiyonu, antrenmanların zorlu koşullarıyla başa çıkabilecek kadar dayanıklı yapısı ile üstün bir performans sağlıyor. Yeni tasarımlar ve yenilikçi teknolojiler, kritik nem yönetimi ve sıcaklık kontrolü sağlarken patikalarda hafiflik, koruma ve sağlamlık da sunuyor. Farklı hava ve koşullarda performans göstermeleri için tasarlanan 2012 İlkbahar Performans Koşu Koleksiyonu ürünleri, patika koşucularının daha uzun mesafeleri daha konforlu katetmelerine yardımcı oluyor.

Better Than Naked Cool Jacket – Erkek + Kadın Sıcaklık ayarı için optimum bir serinletme sistemine sahip, süper hafif ve su geçirmeyen bu ceket İlkbahar aylarında serin havalarda yapılacak koşular için tasarlanmış. Hava alabilen

streç gözenekli kumaş ve lazerle kesilmiş delikli havalandırma siste knik tişört, hafif ve emicilik özelliğine sahip bir kumaştan üretiliyor. Sürtünmeyi azaltan dikişsiz kapama yerleri ve hafif yapısı ile uzun koşularda rahatlık ve

GTD S/S – Erkek + Bayan Volkanik kaya liflerinden dokunan gözenekli kumaşı doğal bir nem emme ve koku direnci özelliği sağlıyor. Vücudun farklı bölgeleri için tasarlanan gözenekli streç kumaş panelleri, koşu patikaları için ek havalandırma ve hareket özgürlüğü sağlıyor. Güneş koruması için UPF 50

ye sahiptir.

GTD Running Short – Erkek + Bayan İşlevsel antrenman için tasarlanan hafif, çabuk kuruyan, nispeten uzun bu koşu şortu, yanlarındaki gözenekli kumaş panelleri sayesinde nefes alabilme özelliğine sahip. Yumuşak, bölmeli astar nem yönetimi için krep kumaştan üretilirken kokuyu gideren bir kaplama ile

kaplanıyor.

M/W Single-Track Hayasa – Erkek + Kadın Ekstra ağırlıktan arındırılmış bu hızlı ve hafif koşu ayakkabısı son derece uyumlu bir koşu sunuyor. Cradle™ teknolojisi ayak topuğunu sabitlerken tüm zeminlerde yüksek ada gözenekli kumaştan dış cepler bulunuyor.

Better Than Naked Hat Hafif ve hızla kuruyan bir kumaştan yapılan bu performans koşu şapkası gözenekli havalandırma alanları ile patikalarda aşırı ısınmayı engelliyor. İki parça köpüklü ön kısım rahatlığı arttırırken ayarlanabilir arka kısım şapkanın başa oturmasını sağlıyor. Kafaya daha derin bir şekilde oturan yapı, daha iyi bir kaplama ve güneşten koruma sağlıyor. Su geçirmeme özelliği sağlaması için DWR kaplamasıyla üretiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

The North Face Güncel Haberler

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

Özel: Cumhurbaşkanımıza da Devlet Bey'e de söyledim, el ele verip emekli maaşını asgari ücrete çıkaracağız

Özel: Cumhurbaşkanımıza da Devlet Bey'e de söyledim, el ele verip emekli maaşını asgari ücrete çıkaracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title