Haberler

Özgür Özel'in ameliyat olduğunu bilmeyen Melih Gökçek pot kırdı: Burnunu kırmışlar nasıl üzüldüm

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek, CHP'li Özgür Özel'le ilgili dikkat çeken bir tweet attı. Özel'in burnundan operasyon geçirdiğini bilmeyen Gökçek, "Burnunu kırmışlar, nasıl üzüldüm anlatamam. Bana, sana yumruk atanı söyle ben ona söyleyeceğimi biliyorum." paylaşımına Özel'den yanıt gecikmedi. Özel, "Bir sağlık konusunu bile böylesi bir yalanla çarpıtabilecek kadar alçalabilene adı üstünde 'Melih Gökçek' denir." ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in pazar günü burnundan operasyon geçirdiğini bilmeyen Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek, Twitter'dan yaptığı paylaşımla çok konuşuldu.

"NASIL ÜZÜLDÜM ANLATAMAM"

Melih Gökçek, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Özgür burnunu kırmışlar, nasıl üzüldüm anlatamam. Bana, sana yumruk atanı söyle ben ona söyleyeceğimi biliyorum. Aklıma Süleyman Soylu'ya 'Burnundan fitil fitil getirmezsem namerdim' lafın geldi. Şimdi senin burnundan gelince, Soylu'nun ahımı tuttu acaba? Ne dersin Özer?" ifadelerini kullandı.

Özgür Özel'in ameliyat olduğunu bilmeyen Melih Gökçek pot kırdı: Burnunu kırmışlar nasıl üzüldüm

"YALANLA ÇARPITIYOR"

Gökçek'in twetini alıntılayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Tüm Meclis, tüm Türkiye 4 gün önce geçirdiğim bir ameliyat nedeniyle burnumun bandajlı olduğunu biliyor. Bir sağlık konusunu bile böylesi bir yalanla çarpıtabilecek kadar alçalabilene adı üstünde 'Melih Gökçek' denir." dedi.

Özgür Özel'in ameliyat olduğunu bilmeyen Melih Gökçek pot kırdı: Burnunu kırmışlar nasıl üzüldüm

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Melih Gökçek Özgür Özel AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (5)

YOĞURTÇU :

Sayın Özel ağzına sağlık, Kapak değil, Tıpa olmuş...

280
49
yanıtYanıtla
Vatandaş :

Bu adam hala hangi sıfatla konuşuyor? İşte bunu yapan adam yıllarca başkanlık yaptı Türkiye'nin baş kentine.

199
32
yanıtYanıtla
ERKAN :

biraz okuyup araştırsa çok değil ya

100
6
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Kılıçtaroğlunun mecliste yaptığı hareketi diline dolayanlar bu adamın kırdığı potları neden dile getirmiyorlar acaba

53
9
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

İ.Melih Gökçek işte

37
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title