Haberler

Özgecan'ın Katilinin Annesinin Psikolojisi Bozuldu

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın Adana’da cezaevinde öldürülen katili Ahmet Suphi Altındöken’in annesinin oğlunun cenazesini toprağa verememesi yüzünden psikolojisinin bozulduğu, "Vicdanların rahatlaması için meydanlarda kendimi mi yakayım" dediği öğrenildi.

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın Adana'da cezaevinde öldürülen katili Ahmet Suphi Altındöken'in annesinin oğlunun cenazesini toprağa verememesi yüzünden psikolojisinin bozulduğu, "Vicdanların rahatlaması için meydanlarda kendimi mi yakayım" dediği öğrenildi.

Cezaevinde babasıyla uğradıkları saldırı sonrası kaldırıldığı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından gece toprağa verilmek üzere Mersin'in Tarsus ilçesine götürüldü. Ancak burada mezarlıkta yer verilmeyince aile Altındöken'in cenazesini tekrar Adana'ya getirmek zorunda kaldı. Adana Devlet Hastanesi morguna konulan Altındöken'in cenazesi, yapılan görüşmelere rağmen ne Adana'da ne de anneannesinin köyü olan Tarsus'un Kocaköy Mahallesi'nde defnedilemedi. Ailenin avukatının cenazenin ilçede toprağa verilmesi için Tarsus Belediyesi'ne başvurduğu, belediyenin de Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin konuyla ilgili kararı vermesini beklediği öğrenildi.

Otopsinin ardından Tarsus'a götürdüğü oğlunun cenazesini getirdiği Adana'da da toprağa veremeyince, "Cenazesini defnedemiyorum. Çöpe mi atayım?" diyerek feryat eden annesi Naciye T.'nin psikolojisinin bozulduğu belirtildi. Anne Naciye T'nin "Vicdanların rahatlaması için meydanlarda kendimi mi yakayım" dediği öğrenildi.

Öte yandan, olayda karnından yaralanan ve ameliyata alınan baba Necmettin Altındöken'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Suphi Altındöken Adli Tıp Kurumu Tarsus Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

500

Yorumlar (3)

SİZİN SUÇUNUZ YOK BE ABLAM ANALIK ZOR:

Ah be güzel ablam senin ne kabahatin var suçunuz ana olmak değil elbet neticede evlat acısı ne olursa olsun çok zor ama Rahmetli Özgecanın anneside evlat acısı yaşıyor . İyide olsa kötüde olsa evlat işte annelerin çektiği acı gözler önünde oda kendince haklı toplumsal baskı psikolojik depresyon kolay değil insanımız ibret almalı bu durumdan ne kadar karmaşık duygular acı kızgınlık tükenmişlik hepsini barındıran durum iki taraf içinde zor yaşanan acının tarifi olmaz evlat acısı zor sabır lazım.

9
0
yanıtYanıtla
RÜZGAR EKEN, FIRTINA BİÇER:

EVLAT YERİNE BİR CANİ YETİŞTİR, SONRA DA SENİN BİR SUÇUN YOK ABLA. . SEN KAFANIN İÇİNDE BEYİN YERİNE NE TAŞIYORSUN

yanıt0
yanıt0
Selin:

Hak etmedin bu hayatı belki ama takdiri ilahi işte kimse 1dk sonrasını bilmiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title